Следва

Йорданка Христова, Евгени Минчев и Албена Вулева - сигурни за VIP Brother 2014

Миранда забрави Орландо: милиардерът Пакър е новият човек

За евентуален роман на бившия "ангел" на Victoria's Secret Миранда Кер с...

Други преди 9 години

За евентуален роман на бившия "ангел" на Victoria's Secret Миранда Кер с милиардера Джеймс Пакър се говори отдавна. Слуховете се превърнаха в категорична истина миналия уикенд, когато моделът беше забелязана на яхта, акостирала на испанския бряг, собственост на австралийския медиен магнат. Тайните отношения, смеем да твърдим, вече са явни.

Снимките са направени в момента, в който Миранда се намира на пристана в Сотогранде и се присъединява към Пакър, който я чака на борда на катера, който пък следва да ги извози до разкошната 88-метрова яхта Arctic P. Плавателният съд в миналото е служил за ледоход, а днес представлява огромен плаващ хотел.

Пред време двойката отричаше приписвания им роман, но ето че миналата седмица вниманието им беше притъпено, и двамата спряха да се пазят от появата си заедно на обществени места.

Всъщност, Миранда и Джеймс презряха шпионските игри преди точно две седмици, когато заедно бяха забелязани (също в Испания) техните бивши съпрузи - съответно Орландо Блум и Ерика Пакър.

Дали да отдадем съвпадението на случайността? По-скоро не...











More Други