Следва

Няма, ама има, такъв въпрос: Как да напълнея?!

Възможните съперници на Лудогорец в групите

Вече са ясни всички участници в групите на Шампионската лига за новия сезон. За...

All About Life преди 9 години

Вече са ясни всички участници в групите на Шампионската лига за новия сезон. За наша огромна радост сред отборите, които се класираха за груповата фаза, е и българският Лудогорец. "Орлите" елиминираха драматично румънския гранд Стяуа след дузпи, в които главен герой беше защитникът Козмин Моци.

Лудогорец ще е в четвърта урна на жребия, който ще се тегли тази вечер от 18:45 часа и ще бъде следен на живо от Sportal.bg. В четвърта урна ще са още отборите на Андерлехт, Рома, АПОЕЛ (Никозия), БАТЕ, Марибор, Монако и Малмьо. Това означава, че нито един от тези тимове няма да се падне в група с българския първенец. Родният състав ще има по един съперник от всяка една от останалите три урни, като условието е в една група да няма тимове от една и съща държава. Първите мачове са насрочени за 16 и 17 септември.

В групите ще има и четирима българи, които играят за чуждестранни клубове. Това са Иван Иванов с Базел, Георги Миланов с ЦСКА (Москва), Симеон Славчев със Спортинг (Лисабон) и Димитър Бербатов с Монако.



На церемонията в Монте Карло ще бъде обявен и най-добрият футболист в Европа за изминалия сезон. Тримата номинирани са Ариен Робен, Мануел Нойер и Кристиано Роналдо.

Разпределение по урни:

Първа урна: Реал (Мадрид), Барселона, Байерн (Мюнхен), Челси, Бенфика, Атлетико (Мадрид), Арсенал, Порто

Втора урна: Шалке 04, Борусия (Дортмунд), Ювентус, Пари Сен Жермен, Шахтьор (Донецк), Базел, Зенит, Манчестър Сити

Трета урна: Байер (Леверкузен), Олимпиакос, ЦСКА (Москва), Аякс, Ливърпул, Спортинг (Лисабон), Галатасарай, Атлетик (Билбао) Четвърта урна: Андерлехт, Рома, АПОЕЛ (Никозия), БАТЕ Борисов, Лудогорец, Марибор, Монако, Малмьо.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.