Следва

Четиво в четвъртък: "Живот във висшето общество" от Джон Брейн

Тони Бенет и Лейди Гага са звездите в зимната кампания на H&M Holiday

Двете супер звезди ще вземат участие в рекламния клип, изпълнявайки песен от...

People of art преди 9 години

Двете супер звезди ще вземат участие в рекламния клип, изпълнявайки песен от албума „Cheek To Cheek“, чиято премиера предстои на 23 септември. Този проект е колаборация на двамата емблематични за своите поколения изпълнители и посветен изцяло на джаз музиката.

Световната ТВ премиера на кампанията ще се състои през ноември, а разширена версия на рекламния клип ще бъде достъпна на hm.com.

Лейди Гага, чието турне artRAVE: ARTPOP Ball Tour в момента е в разгара си, е една от най - ярките звезди на своето поколение, свързвайки с творчество си света на модата и музиката. През ноември 2013 г. тя преряза лентата на най - големия магазин на H&M в Ню Йорк на Times Square, докато хиляди фенове се редяха на опашка за възможност да пазаруват със своя идол.

Тони Бенет, вече над 70-годишен и все още изпълнител от световна класа, е носител на 17 награди Grammy и е отличен от Kennedy Center и NEA Jazz Master. Албумът на Тони Бенет и Лейди Гага е дълго очакван от техните фенове, тъй като събира заедно една от най - големите съвременни икони с истинска музикална легенда.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра