Следва

Street Style вдъхновения... Негово Величество Гащеризонът

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014/2015

Колкото и да обичаме лятото, то все ще трябва да отстъпи място на есента. От първите...

All fashion преди 9 години

Колкото и да обичаме лятото, то все ще трябва да отстъпи място на есента. От първите хладни дни започва новата ера на комбинациите, настроенията и фантасмагориите в обличането ни.

Обожаван сезон, силен за експерименти и богат на новости.

Обичайно като при всяко есенно начало, View Sofia обобщава ключовите тенденции за идния сезон. Да разгледаме какво ни предлага модният подиум и да се ориентираме къде бихме могли да се впишем с нашия собствен стил, е задача много важна, предвид многообразието наоколо.

В рамките на следващите две седмици ще проследим всяка една от ключовите тенденции за есента и ще разнищим заедно какво ни харесва и какво не в тях.

В търсене на категорични фаворити, определено тази година се спираме на: Кралския аристократизъм, Блясък, обшит с камъни, Ар нуво, Геометрично, Принтове, Властните 20-те и Челси момиче. Но не бихме си позволили да подминем безучастно и: Рокли-изкусителки, Грамадни пуловери, Плетки и заплитания, Изкусни кройки, Кожа, косъм, пиршество, както и всички останали трендове, появили се под всевъзможни форми и силуети, от които просто няма как да ни доскучае.

Разнообразието е голямо, толкова голямо, че да ти се завие свят. Затова подбрахме най-интересните тенденции, подкрепени с попадения за всяка отделна тенденция от различни дизайнери. Няма да останат извън борда и малките, но важни и характерни трендове за новата есен, сред които: Странни и нестандартни палта, Нощ и кадифе, Дъждобранът в нова версия, Скиорски шик, Златна мина и други, до една с интересни имена и още по-интересни примери за вдъхновение. 

Успех в проследяването, възприемането и адаптирането на цялото това разнооразие на прага на новия сезон!

Започваме този следобед, ден след ден, с всички важни, изброени дотук тенденции за есента и зимата на 2014 в детайли.

Следете!


Сладките 60-те или Челси момичета


Плетива, плетки и запритания


Отново кожа с косъм 

Нестандартни дълги палта

Златна мина


Нощни птици



Кралски аристократизъм


Прецизни кройки


Още странни палта 


Aспен шик


Пиршество на кожата


Оптичен монохром


Пончо и пелерини


Принтове



Кадифена нощ



Пея в дъжда или нов прочит на стария дъждобран

More All fashion