Следва

Кейт Мидълтън - героиня в Семейство Симпсън

Йорданка Христова, Евгени Минчев и Албена Вулева - сигурни за VIP Brother 2014

Йорданка Христова, Евгени Минчев и Албена Вулева - сигурни за VIP Brother  2014

Други преди 9 години

След като стана ясно, че Ваня Щерева ще вземе участие в соц-сезона на култовото риалити VIP Brother, екипът ни успя да научи, че следващо сигурно присъствие в къщата тази есен ще е Йорданка Христова. Голямата дама на българската естрада е казала Да на продуцентите, и сигурно ще ни радва с великолепната си форма и женска харизма от екрана на Нова.

Водени от идеята за социалистически реализъм в сезона, колегите от Old school видимо държат във формата да има присъствия, близки до естетиката и времето на соца, с живи спомени оттогава и с възможност да бъдат припознати като герои от епохата.

Точно такъв герой е и Евгени Минчев, също сигурен участник в риалитито, човек, живял комунизма и успял да го опитоми чудесно.

Както по-рано днес писахме, от екипа на предаването разпространиха хороскопите на 10 от участниците /по наши сведения точно толкова са потвърдилите до момента, за останалите няма финално одобрение/, дело на Мариана Добранова, които ясно показват, че между звездите в шоуто се очакват буйни кавги, разправии и жестоки интриги.

Точно тук е мястото да споменем, че в Брадъра влиза и отдавнашната любимка на жълтите вестници Албена Вулева, за която, който се обзаложи, че няма да се изпокара, най-вече с Евгени, ще загуби.

More Други