Следва

Майли Сайръс на корицата на V Magazine

Сватбата на Анджелина и Брад: най-новите подробности

Ако се върнем към вчерашния ден, без съмнение новината на деня беше информацията за...

People of art преди 9 години

Ако се върнем към вчерашния ден, без съмнение новината на деня беше информацията за сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит. Както вчера съобщихме, тържеството на звездите се е състояло в Ница, в собствения им имот - замъка Chateau Miraval, а поканени на мероприятието са били само най-близките.

Току що се появиха и нови подробности от тайната церемония, които бързаме да споделим с вас.

Започваме, естествено, с роклята на Джоли, която според източниците е била "много традиционна" бяла рокля от старинна дантела и коприна.

Имаше и було. Когато Брад го вдигна, ахна - булката изглеждаше умопомрачително!

Съобщава се още, че тоалета на Анджелина е бил допълнен с украшения, принадлежали по-рано на майка й - Маршелин Бертран.

Става дума за малък златен медальон, в който се намира снимката на майка й.

Брад и синовете им са носели кремави ленени костюми, а дъщерите на двойката - тоалети, избрани от самите тях.


Анджелина Джоли с майка си

Сватбата е минала без участието на свещеник. Актьорите по-рано са получили разрешение за брак, обръщайки се към властите в Калифорния.

Церемонията е преминала в параклис на територията на имота. Именно там актьорите са прочели един на друг клетвите си, трогвайки всички присъстващи до сълзи.

Двамата изчетоха ръкописните обети, в които се говореше за това колко силно се обичат един друг и своето семейство. И двамата плакаха, както и всички, които в този момент бяха наоколо. Церемонията беше кратка, но изключително смислена. Те избраха великолепен начин да започнат нов живот в новия си дом, където съвсем неотдавна приключиха строителните работи.

След официалната част, гостите на тържеството са се преместили в замъка, където ги е чакал обяд от напитки и закуски местно производство.


Анджелина Джоли и Брад Пит

И ако трябва да говорим за гостите на събитието, то на сватбата си знаменитостите са поканили всичко на всичко 22 души.

Единствените гости бяха децата на двамата, родителите на Брад - Бил и Джейн Пит, брат му Дъг и сестра му Джули, така че общия брой на присъстващите на празненството не превишаваше 22.

Известно е още, че 13-годишният Мадокс и 11-годишният Пакс са завели майка си до олтара, 9-годишната Захара и 6-годишната Вивиън са хвърляли цветчетата, а 6-годишният Нокс и 8-годишната Шайло са държали пръстените на стойност 250 хиляди долара, над дизайна на които, според слуховете, е работил приятелят на звездното семейство Робърт Прокоп.


Анджелина Джоли и Брад Пит с децата

Бащата на Джоли не е присъствал на церемонията: Джон Войт е разбрал за събитието няколко часа след като представители на актьорите съобщиха новината за сватбата им. Помолен да коментира новината и да прогнозира как ще се развие поредният брак на дъщеря му, той с увереност заявява, че този път всичко ще е различно:

Двамата с Брад са доста време заедно, така че този брак би следвало да е по-щастлив за нея.

Войт отбелязва още, че в най-скоро време възнамерява да поздрави новите съпрузи лично: Тръгвам за Европа още тази седмица, за да се срещна с младоженците и внуците. Дълго чаках тази сватба. И ето че накрая се случи - това е страхотно. Много съм щастлив.


Анджелина Джоли с баща си

Що се каса е до медения месец на Джоли и Пит, той е категорично не е традиционен: звездите са решили да не пътуват никъде, а да прекарат времето си в семейния кръг сред красотите на френския юг.

Децата им се забавляват много - карат колела и плуват в морето.

Забележително е, че дори след сватбеното тържество двойката е предпочела да остане в компанията на децата си, с които заедно си поръчали фаст-фууд: В сватбената вечер те се събраха в градината на замъка и ядоха пица - това е толкова в стила на Анджелина и Брад.

Тези двама красавци наистина имат стил! Желаем им щастие!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра