Следва

Топ 5 на витамините за вечна женска младост

SNB - маникюрът, който говори перфектен български

Преди броени дни се състоя премиерата на новата колекция лакове за нокти на SNB professional. Тази...

Nails преди 9 години

Преди броени дни в София се състоя премиерата на новата колекция лакове за нокти на SNB professional - "Шесто чувство", посветена на кръглата годишнина от създаването на марката. Чудесната българска компания за производство на продукти за грижа за ноктите и ръцете отбелязва цели 20 години успешно развитие, които с удовоствие честитим!

На коктейл върху приятния покрив на бар Sense в самия център на града, екипът на Star Nails, България любезно ни демонстрира новата палитра от цветове в колекцията. И разказа историята около създаването на всеки един от тези нови шест нюанса. Включи се и младата и красива Веси Бонева, рекламното лице на марката. Тя сподели с гостите кой е любимият й цвят - наситено елегантно лилаво, който носи собственото й име, и призна: "този нюанс е моето огледало".



Наситеното царствено лилаво с миниатюрни перлени частици на Веси е третият нюанс от ляво на дясно на снимката долу. А ние, също лакирани с него, оставаме в плен и на останалите 5 цвята от актуалната колекция на бранда и желаем още 5 х 20!



Все така добри! 

More Nails