Следва

Назрява ново напрежение между двете големи частни телевизии: Кой е по-по-най

Брад Пит показа халката

Неочакваната новина за брака на 50-годишния Брад Пит и 39-годишната...

People of art преди 9 години

Неочакваната новина за брака на 50-годишния Брад Пит и 39-годишната Анджелина Джоли, случил се миналата неделя във Франция, вчера омагьоса целия свят.

Също вчера самият Пит официално потвърди женитбата, появявайки са на премиерата на новия си филм «Ярост» с венчалната халка. Самата Анджи и по-рано носеше украшението на безименния си пръст, но за Брад това определено е първият път!

Съдейки по новите снимки на Пит, актьорът изглежда видимо подмладен - подстриган, с леко тонирани коси, така, че да се скрие побеляването, и изобщо изглежда супер свеж и в перфектна постсватбена форма. Фотографите, разбира се, го улавят целия в приятния му спортно-елегантен ансамбъл от дънки, тениска, риза, лъскъво сако и кафяви обувки, но акцентът в кадрите определено е красивата халка на пръста на лявата ръка.

В същото време Джордж Клуни, който скоро също ще мине под венчило с избраницата си Амал Аламудин, поздрави старите си приятели Брад и Анджелина със събитието в интервю за списание People. Клуни казва: "Сигурен съм, че всичко е минало супер. Много съм щастлив за тях!"



Сватбата на холивудските звезди се състоя на 23 август в Ница, в имението "Шато Миравал" в ограничен семеен кръг и с активното участие на шестте деца на двойката.

Всички те страхотно са се радвали за мама и татко, бидейки сватбата на родителите им отдавнашна тяхна мечта.

Самите младоженци по-рано споделяха, че не виждат особен смисъл в това да официализират отношенияте си, но децата им искат много това да стане и то отдавна. И те им го подариха!







More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра