Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 1 - 7 септември

Кобрата се жени след мача с Кличко

Кобрата се жени след мача с Кличко

People of art преди 9 години

Фолкпевицата Андреа е поставила ултиматум на любимия си Кубрат Пулев да се оженят. Дългогодиш-ната им връзка щяла да бъде увенчана със сватба най-после, като боксьорът обещал да стори това веднага след мача си с Владимир Кличко, който бе отложен за 15 ноември, твърдят близки на блондинката.

Клюката се потвърждава и от изказването на родния шампион пред немската преса. ”Ако стана световен шампион,
ще се оженя за Андреа направо на ринга след мача. Обещал съм го и държа на думата си”, заяви Пулев тези дни пред изданието Sport Bild.



Пред свои близки певицата изтъкнала, че говорила с Кубрат за сватба и поставила доста сериозно въпроса. Двамата са заедно повече от 6 години и вече било крайно време да предприемат по-сериозна крачка, смятала фолкдивата. Боксьорът подходил с разбиране и дал думата, че това ще се случи след най-важния му мач в кариерата на спортист.

„Кличко предпочита да не поема никакви рискове, когато е на ринга. Но срещу мен ще му се наложи да поеме риск. Ще го принудя да го направи. Аз съм голям проблем за него, може би най-големият. Чувствам се много добре, много силен. И Господ е с мен”, категоричен е шампионът пред Sport Bild.

През годините Андреа и Кубрат са преживявали не една и две раздели според слуховете. Очевидно обаче романът им върви към щастлив край, разкриват колегите от в. Монитор.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра