Следва

"Обличай се, сякаш никой не те гледа", или Дейвид Финчър за GAP

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Въпреки че не е участвала в нито един филм, Алесандра Амброзио блести като звезда от класа и отново спира дъха с фантастично творение на Алберта Ферети по време на премиерата на филма...

All fashion преди 9 години

Алесандра Амброзио на кинофестивала във Венеция

Въпреки че не е участвала в нито един филм, Алесандра Амброзио блести като звезда от класа и отново спира дъха с фантастично творение на Алберта Ферети по време на премиерата на филма „La Rancon De La Gloire” на кинофестивала във Венеция. Алената рокля с асиметрична линия на полата, внушаваща царственост и достолепие, несъмнено е безпогрешен избор, който ангелът на Victoria's Secret  подчертава само с разкошна огърлица Chopard, лека прическа и минималистични черни обувки Salvatore Ferragamo на убийствен ток. Просто съвършена!

Никол Кидман за The Edit

Никол Кидман е новата героиня на онлайн изданието на Net-A-Porter. Великолепните кадри, които разкриват най-доброто от нея, са това, което ни хареса със сигурност през изминалата седмица, за разлика от самото интервю, в което, по необясними за нас причини, актрисата говори все още за раздялата си с Том Круз

След близо 13 години, които са минали оттогава, австралийката все още си спомня онова време като "ад, през който е преминала", но въпреки всички негативни емоции, тя съумява да се запази непокътната от страданието и все така порцеланово красива. С днешна дата, вече в рамките на новия си брак с Кийт Ърбан, за когото в същото интервю признава, че също е направила много жертвти.

В името на семейството си с кънтри певеца, особено след раждането на първата им дъщеря Съндей, тя с радост заменя живота си в Холивуд за спокойния си бит с Кийт в столицата на кънтри музиката - Нешвил, където двамата живеят вече осем години.

Кидман вярва, че успехът на втория ѝ брак се дължи на факта, че среща мъжа си на по-късен етап в живота, близо 40-годишна. Тя казва: "Имах късмет, че срещнах Кийт в края на 30-те. Мъчно ми е единствено, че не можем да имаме шест деца заедно, заради възрастта ни."

На последния си концерт Ърбън посвети песен на съпругата си с думите: "Осем години щастие с теб, бейби. Тази песен е за теб. Обичам те толкова много!"

На снимките знаменитата австралийка позира в дрехи на Gucci, DKNY и Erdem.





Всички снимки от сесията тук >>

Кейт Хъдсън дава свобода на жените



Да, такава е новата мисия на актрисата. И това не включва роля на големия екран.
От известно време насам Кейт е насочила вниманието си към финтеса, спорта и в колаборация с Фаблетикс, онлайн търговец на дребно за достъпни, шикозни и практични спортни изделия, момичето от екрана прави златно попадение.

"Имаше дупка в онлайн търговията за достъпни спортни облекла и когато чух, си помислих, че ще е нещо интересно. Защото по този начин ще мога да достигна до много жени, да ги мотивирам да станат по-активни.", споделя Хъдсън.



"Най-хубавото е да виждам жените щастливи от избора си. Нашият модел на работа ни позволява да въвеждаме нови екипировки всеки месец и да можем да се съсредоточим върху това, което е подходящо за всеки тип  женско тяло. Поддържаме контакт с клиентите, за да чуем какво момичетата харесват или не обичат, за да добавим, извадим или преработим някои неща. Така аз наистина  се чувствам свързана с клиента."

Изглежда Хъдсън е доста здраво стъпила на земята и очевидно е добре информирана за това, което е необходимо, за да бъде успешна в модния бизнес.

"Ако зависеше от мен, всичко щеше да бъде без гръб, но когато искаш да достигнеш до всяка жена, не трябва да изхождаш само от себе си, а да се опиташ да направиш нещо, което ще се хареса на всички".

Е, ние определено харесваме какво ражда тази колаборация и нямаме търпение да изпробваме някоя от дрехите за новите си спортни занимания. Да, разбира се, че започваме есента с обещание за повече спорт и да, разбира се, единственото, което не ни достига, е удобно спортно екипче.

Обличай се, сякаш никой не те гледа



Легендарен бранд и знаменит филмов режисьор винаги е била сред любимите ни комбинации. Така например си спомняме големия майстор на италианското кино Федерико Фелини, който преди време режисира реклама за Campari; един от лидерите на новата френска вълна Клод Шаброл, който застана зад кампанията на Winston, а с днешна дата вече можем да свържем и името на Дейвид Финчър с това на GAP, след като легендарният режисьор със собствен почерк („Пришълецът 3“, „Седем“, „Играта“, „Боен клуб“) прие предизвикателството да заснеме есенната рекламна кампания на бранда в черно-бели кадри.

Резултатът: 4 кратки черно-бели истории, които с лекота разказват за най-естествените моменти в живота, които не струват дори и стотинка, а ни правят всъщност истински щастливи.

За всички онези дребни удоволствия, за които си заслужава човек да живее, и за всички онези пъти, в които това с какво си облечен няма никакво значение. Призивът "престанете да отделяте толкова време на дрехите си, а просто започнете да живеете живота си" е нещото, за което и ние гласуваме с две ръце, а малките послания на всяко от кратките видеа: "Обличай се, сякаш никой не те гледа", "Простички дрехи за теб, за усложнение", "Униформата на бунтарството и конформизма", сякаш са писани за сегашното ни, следотпускарско настроение.





Виж останалите видеа ТУК >>>

“Spirit of ’69”

Груби и първоначално създадени да облекчат болките в глезена на военния лекар Клаус Мартенс, който претърпява злополука по време на градски отпуск през втората световна война, ботите Dr Martens се превръщат в „модерни”, а в последствие и в майнстрийм, благодарение на Британската пънк сцена и скинхедс през 70-те и 80-те години.

В началото предпочитани от пощальони, полицаи и работници във фабриките, през 70-те години обагрените в цвят волска кръв обувки започват да стават популярни сред пънк, ню уейв и други субкултурните среди. Днес есенният lookbook 2014 на Dr Martens е вдъхновен именно от този период на трансформации, когато брандът завладява модната сцена, и същевременно формира отличителните си характеристики и стопроцентова разпознаваемост.

Заснет изцяло в черно-бяло lookbook-ът “Spirit of ’69” внушава твърдост, автентичност и решителност, точно като знаменитите обувки с високо нанитване, които се превърнаха в икона.  









 

More from View Sofia

Кан 2022: Тилда Суинтън, Алесандра Амброзио и другите красавици на премиерата на „Три хиляди години копнеж“

Celebrities преди 1 година

Джордж Милър наелектризира фестивалd в Кан с „Три хиляди години копнеж“, първата му режисура след „Лудия Макс: Пътят на яростта“. Филмът на Милър, с участието на Тилда Суинтън и Идрис Елба, спечели шестминутни овации след световната си премиера в театър Palais в Кан.

More All fashion