Следва

After Shock Halloween Carnival

Totally russian night

"Майсторът и Маргарита" без съмнение си чел и гледал на екран, сега ела на 30 октомври в клуб "Маскара", за да преживееш отново романа...

Culture преди 15 години

"Майсторът и Маргарита" без съмнение си чел и гледал на екран, сега ела на 30-ти октомври в клуб "Маскара", за да преживееш отново романа на Михаил Булгаков на живо.

Артистичната концепция на Totally Erected Events, което вече трябва да ти говори за голяма забава, този път „събуждат“ култовите герои от романа на Булгаков със смела препратка към нощта на 3 май 1929 година, когато в апартамент 302 на улица „Садова“, кралят на мрака Воланд дирижира бал, с който празнува триумфа на тъмната сила.

Седемдесет и девет години по-късно, на 30 октомври 2008 г., стрелките на часовника ще приближат полунощ с трепетно усещане – вратите на мрака се отварят отново в клуб „Маскара“ за уникално парти.

В ритъма на валса призраците на мрака ще ви призоват към специална среща с Майстора, професор Воланд и цялото войнство на нечистата сила, тържествуващи в тази тайнствена нощ.

Изненадите започват още от самото начало. Пред входа те очаква говорещият котарак Бегемот и полуголата рижа девица Хела. Като гост ще опиташ от напръстника адска смес и ще получиш щампа (или черна гривна).

В “руската стая” пък истинска гледачка на карти таро ще ти предскаже развитието на нощта,  а в залата духът на Салвадор Дали ще рисува астралното ти тяло.

От теб се очаква да си носиш настроението и трепетното желание за приключения, които ще подгреем още с доза “адски” питиета, като горящ със син пламък глинтвайн например.

Изтощен от емоции, можеш да събереш малко живителни сили около неустоим хелоуински бюфет,  който включва: печена тиква с орехи и мед, карамелизирани/червени /ябълки на пръчка, фурми и сушени сливи в шоколад, тиквеник, щрудел, винен кебап в тиква.

Ако си готов, ела на 30 октомври в клуб "Маскара"
Dress Code: Totally Scary & Sexy 
Специална изненада: вход, напитка и тапас – 15 лв.

More from View Sofia

More Culture