Следва

NEXT TV с Роро по BOX TV – 7-часово шоу с над 100 гости и много награди

Facebook моменти: Сватбата на Александър Сано и Нели Атанасова

Водещата и актьорът се венчаха в черноморския курорт Лозенец...

People of art преди 9 години

Най-сетне дълго чаканата сватба на прекрасната Нели Атанасова и благоверния й Александър Сано вече е факт. Водещата и актьорът се венчаха в черноморския курорт Лозенец, като сватбената церемония е била на плажа, стана ясно от снимки, публикувани във "Фейсбук" от Атанас Месечков и дизайнерите Вили и Маури.

Месечков, който е близък приятел на булката след съвместното им участие в "Dancing stars", дори хванал жартиера на булката, което стана повод всички да го набедят за следващия, който ще застане пред олтара.

Сред гостите на церемонията са били и колегите на Нели от предаването "VIP News" - Мон Дьо и Ива Софиянска. Между другото, Ива пристигна на сватбата на Нели и Сано направо от сватбата на своята сестра, която бе ден по-рано в Созопол.

Макар че чак сега Нели и Александър узакониха връзката си, двамата са заедно от шест години и имат 4-годишна дъщеря - Ава. Сано е отговорен баща и на Иво (19) - син на водещата от предишната й връзка с Иво Карамански.


Малката Ава, спечели симпатиите на всички, облечена в умален вариант на роклята на майка си


Нели и Сано събраха приятелите си в скъпарския комплекс Lozenetz Oasis Resort & Spa


Влюбените поканиха гостите на специалния си ден с тематични за морската си сватба покани, под формата на красиво писмо в бутилка


Подаръците за гостите бяха под формата на корабче с инициалите на младоженците


Жартиерът на Нели отиде право в ръцете на Атанас Месечков

Честито, Нели и Александър! Бъдете щастливи!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра