Следва

Календар на стила: Ема Стоун - прелестна в моно аутфит

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Мъдри, истински, вдъхновяващи, ценни и дори безценни думи, събрани в няколко цитата, които връщат усмивките на лицата ни...

Celebrities преди 9 години

Мъдри, истински, вдъхновяващи, ценни и дори безценни думи, събрани в няколко цитата, които провокират да се замислим, да погледнем от друг ъгъл и да осъзнаем, че можем да променим всичко, стига да поискаме. Тази седмица те са от онези любими автори, чиито книги винаги остават в сърцата ни, които винаги ни вдъхновяват, и карат да посягаме отново и отново към тях.

Ето и кои са те:


Йордан Радичков 

"Човекът е едно дълго изречение, написано с любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки".

Кърт Вонегът

"Тя беше убедена, и според мен с пълно право, че всички човешки същества са лоши по природа — мъчителите, жертвите и равнодушните наблюдатели. Те могат само да създават безсмислени трагедии, каза ми тя, защото не им достига интелигентност да осъществят доброто, което искат да извършат".

Димитър Талев 

"Такава една чудна и толкова хубава бъркотия е животът".
Из "Железният светилник"



Марк Твен 

"Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат вашите стремежи. Незначителните хора винаги правят това. Истински великите са тези, които ще ви накарат да чувствате, че и вие също можете да станете велики".

Дончо Цончев

"Дълбоко съм убеден, че към всяко нещо съществуват поне сто ракурса и толкова версии. Аз съм за красивата версия. Тя се ражда от разума и доброто. Това ме прави щастлив и ме осмисля по някакъв начин. Понякога си въобразявам, че тъкмо тук е отговорът на въпроса, защо ми върви, с каквото и да се захвана. Няма нормален човек, който да не иска красивата версия – за себе си, но и за околните".

Арт Бъклулд

"Не е важно колко дни има в живота ти, важно е колко живот има в дните ти... Не е важно какво имаш в живота си, важно е кого имаш в него... Не е важно какво си получил в живота, важно е какво и на кого си дал... Не всичко се плаща с пари. За най-важните неща, плащаме с късчета от душата си".

Павел Вежинов

"Ще дойде време и ще разбереш, че знанието не е всичко – каза някак тихо и без желание вуйчо му. А понякога даже може да пречи. Като гората, която пречи да видиш дървото".

More Celebrities