Следва

Балът на Воланд

After Shock Halloween Carnival

София вече има своя After Shock Halloween Carnival. Едно нестандартно място приема търсещите истинско забавление и се...

Culture преди 15 години

София вече има своя After Shock Halloween Carnival. Едно нестандартно място приема търсещите истинско забавление и се превръща в сцена за Dr. Feelgroove, чиято музика завладява сетивата.

Последният петък от месеца – 31 октомври 2008, е специален, а партито, което не трябва да пропускате е в Националния военноисторически музей. Подбрана музика с хаус звучене, лайф изпълнение и тематично променена обстановка обединяват сили, за да направят парти преживяването незабравимо.

Художественото оформление и дизайн на събитието са дело на Анна Панайотова,
чиито виждания сякаш с вълшебна четка рисуват един по-различен и много приказен свят.


After Shock Halloween Carnival носи духа на празника във всеки свой детайл и момент. Множество изненади очакват гоститe на място, докато се забавляват с приятели, приказни герои и феерични същества. Положителни емоции и усещане за подходяща компания са гарантирани и от лимитирания брой посетители, които се допускат до партито.

Събитието се осъществява със съдействието на Genero Solutions и подкрепата на Maxxium Bulgaria и Gold Street. Билети за After Shock Halloween Carnival могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream и партньори на цена от 15 лв, както и на място. Oрганизаторите препоръчват предварително закупуване на билети предвид очаквания интерес в даден момент от вечерта и напомнят, че притежателите на такива ползват предимство при вход.

Не пропускайте възможността да прогоните лошите духове и преоткриете доброто
настроение нa After Shock Halloween Carnival със специалното участие на Dr. Feelgroove. Освободете си вечерта на Вси Светии – 31 октомври, и се пригответе за вълнуващо парти преживяване в зала на Националния военноисторически музей с адрес ул. Черковна, 92 (вход от страната на ул. Черковна близо до ъгъла на бул. Ситняково).

More from View Sofia

More Culture