Следва

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Челси момиче

Fashion Days Trend report - дръзката страна на топлата есен

Fashion Days Trend report - дръзката страна на топлата есен

All fashion преди 9 години

Всички говорят за мода, но малко са тези, които я консумират успешно. Желаят я, сънуват я, прехласват се по нея, а резултатът често пъти е: модно издържана класическо скучновата комбинация. Този малък, пренебрегван елемент на изненадата, силно ни тревожи с липсата си.

Затова с въображение, струящо право от двете ни мозъчни полукълба, си спретнахме един нетипичен, некласически и доста дързък есенен шопинг, на светлинни години далеч от изпитаните скучновати есенни решения.

С есенните трендове, подчиняващи парада на вечната женска суета, се нагледахме на много плетива, изкусителни кройки и материи, щури принтове и аксесоари до припадък.

С тяхната неизменна помощ обобщаваме днес свръхдръзките си желания в 8 еклектични елемента.

В силно модната вихрушка на ранния септември, обещаващ силна фешън есен, започваме така :

Шапката с широка периферия федора, без която е немислимо да излезем. Така де, имаме си нова есенна униформа.


Mexx F/W14 - 58.90 лв.

Жилетка за топла прегръдка, защото вече е ясно, тази есен ще сме обгърнати в плетиво, буквално от глава до пети.


Only F/W14 - 41.90 лв.

Ръкавички, защото в сезона на спонтанните покупки, умните момичета мислим един ход напред. Избираме ги с капси, изтънчено-грубиянски и умопомрачително секси.


Mexx F/W14 - 97.90 лв.

Нейно величество чантата, която дори и с търсеното си ретро звучене, успява да стои все така ярко.


Clarks F/W14 - 139.90 лв.

Време е да разбудим позаспалите духове и с нещо неочаквано: дълга, ефирна и изкусителна пола през есента. Точката-акцент на всеки аутфит в есента на 2014 - много flirty, женствена и далечна от скучноватият деним, заливащ ежегодно есенните улици.


Only F/W14 - 114.90 лв.

Нетипичните боти, или кубинки за нас са Clark's и много boyfriend, много градски, много наши.


Clarks F/W14 - 234.90 лв.

Говорим си за дързост, риск и сладко вълнение, но "уви", задължени сме да имаме поне един basic елемент, който да ни позволява да напластяваме щурите си идеи привидно смело една върху друга. Спираме се на боти Aerin, в медно топъл цвят, верни от сутрин до вечер с класическия си дизайн и обещано от силуета удобство.


AERIN - 334.90 лв.

Независимо дали сме върли почитателки на високия ток, поклащащите се софийски павета и свръх разточителните ежедневни задачи, не прощават на никого. Очевидно, дори и на болните за мода момичета. Нуждаем се от ниска обувка, но да не е скучна, да не е банално черна и в никакъв случай пантофка. Абракадабра! - леопардови loafers, още една тенденция, която не желаем да отминава.


Geox - 124.90 лв.

От fashiondays.bg!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.