Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Яна Маринова и Мишо Билалов търсят подслон за сериала "Връзки"

Яна Маринова и Мишо Билалов търсят подслон за сериала "Връзки"

People of art преди 9 години

Актьорите Яна Маринова и Мишо Билалов, които са звезди в новия ТВ сериал "Връзки", си търсят телевизия, в която да тръгне поредицата.

Както е известно "Връзки" беше замислен да се излъчва по TV7, но след като каналът претърпя финансова криза и повечето предавания бяха свалени от екран, а договорите им прекратени и сериалът остана без телевизия.

Bliasak.bg научи обаче, че поредицата няма да остане без екран. Напротив, засега от БНТ1 и bTV има интерес към сериала и най-вероятно той ще започне да върви именно по някоя от националните телевизии.

През септември в ефира на TV7 стартира първата модерна градска комедия с елементи на драма, правена в България – "Връзки". Зад проекта стои режисьора Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Йордан Банков, операторите Антон Бакарски и Владимир Михайлов.

В поредицата ще участват едни от най-известните театрални и филмови актьори в България – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов и Яна Маринова. Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Николай Ишков, Лорина Камбурова и Алек Алексиев.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра