Следва

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Рокли изкусителки

NYFW Fall 2014 – Предстартово броене

Часове преди началото на едно от най-мащабните модни събития в...

All fashion преди 9 години

Часове преди началото на едно от най-мащабните модни събития в календара – NYFW - Седмица на модата в Ню Йорк, поглеждаме през рамо към наследството на миналосезонното събитие, стриктно отразено от нас през февруари тази година в поредица материали, както обещаваме да направим и този септември, за да можем впоследствие да обобщим устойчивите тенденции и модните променливи за идните пролет и лято. 

Нека си припомним какво предрекоха в Ню Йорк за есента на 2014, големите американски, и не само, дизайнери:

Видяхме много и разнообразни нюанси на червено и розово, експериментални текстури, кройки, вдъхновени от мъжкия гардероб, впечатляващи кожи и психаделични отблясъци; интерпретации на спортни облекла с изненадващи цветни акценти.

Александър Уанг, Джейсън Ву и Майкъл Корс предложиха много градски, практични, но изискани варианти, дрехи с характер и безброй опции за комбиниране.



Дона Карън, Ескада и Нарцисо Родригес се опитаха да ни спечелят с червени и розови нюанси от глава до пети.
 



Отново Уанг и Ребека Тейлър настояваха да носим и футуристични интерпретации на спортни облекла, а пайетите на 3.1 Филип Лим и Марк Джейкъбс ни хипнотизираха.





Обемни връхни палта от кожа с дълъг косъм, често допълнително оцветени в екстравагантни нюанси, поли с дължина до средата на прасеца, пастелни нюанси и чудновати плетки също бяха щедро представени по подиумите.



Някои дизайнери опитаха да наложат вдъхновени от фолклора мотиви, други предвещаваха любов към монохромните аутфити.

Бъдете front row гости, следете ни, започваме утре с новите предложения на световните топ дизайнери за сезон пролет/лято 2015.







More from View Sofia

More All fashion