Следва

Още Уанг за H&M – първите 3 Total Looks

Ексклузивно за ViewSofia: 6 съвета от сватбения гуру Ранди Феноли

null

преди 9 години

Водещият на новата поредица по TLC „Ранди идва на помощ” дава своите топ съвети към всички бъдещи булки. Сватбеният гуру Ранди Феноли започва кариерата си като дизайнер на сватбени рокли и знае по-добре от всеки тайните на перфектната визия. Той споделя с Viewsofia своите препоръки за това как булките да се чувстват красиви и уверени в деня на сватбата.

1. Познавайте силуета си
Ако пробвате рокля с неподходящ силует, това може да ви обезкуражи. Дрехите изглеждат по-различно, когато ги облечете и се придържайте към кройки, подчертаващи формите ви. Ако имате красиво и пищно тяло, може да го подчертаете с копринена рокля с „императорски силует”. Високата талия ще ви подчертае приказната визия и ще издължи бедрата ви.

2. Бъдете готови за промени
Понякога мечтаната рокля не винаги стои перфектно и се налага да направите необходимите промени. Добавянето на сума за поправка към крайния бюджет ще ви спести много главоболия. Има много стъпки преди да кажете финалното „Да” на сватбената ви рокля, които не бива да забравяте.

3. Първата често е последната
Ранди постоянно се среща с булки, които се спират на първата рокля, която пробват. Неговият съвет е да вярвате на инстинктите си. Добрият консултант ще избере роклята, която подчертава най-добре тялото ви. Това ще я отличи от всички останали.

4. Пробвайте различни стилове
Много булки отиват на първите си проби и смятат, че няма да изглеждат добре в определена рокля. Дори след години опит Ранди понякога изпитва трудности да накара дамите да ахнат при вида си в огледалото. Той съветва винаги да бъдете отворени за нещо различно, защото именно то може да ви изненада приятно.

5. Определете бюджет
Бъдете наясно колко сте склонни да похарчите за сватбената рокля преди да влезете в магазина. Надвишаването на бюджета може да ви остави с празни ръце. Представителите на добрите булчински салони ще поискат да им кажете ориентировъчна сума, която сте склонни да платите за роклята. Ако не го направят, е добре да споделите бюджета си.

More from View Sofia

More