Следва

Продават Валери Божинов в роден сайт за обяви

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Ако интернет, телефонът, мейлите, социалните мрежи и въобще технологиите на днешния ден са неизменна част и от вашия живот...

Movies & TV преди 9 години

Ако интернет, телефонът, мейлите, социалните мрежи и въобще технологиите на днешния ден са неизменна част от вашия живот, то най-вероятно сте харесали десетте предложения за филми по темата.

Днес обаче е време за нещо по-различно, а именно нашата нова селекция от предстоящи премиери, които съвсем скоро ще завладеят големия екран и у нас. Може би вече сте гледали част от предишните (Trailer 1, Trailer 2, Triler 3, Trailer 4), затова сега е време за нов сезон, нови емоции и приключения. Лятото може и да е към края си, но киното отново ни зове.

И ако сте НЕПОБЕДИМИ в поставянето на рекорди по гледане на филми, нека видим как ще се справите с тези:

"Wolves"

Актьорите: Лукас Тил, Джейсън Момоа, Мириам Макдоналд, Стивън Макхати, Мерит Патерсън, Кейтлин Лийб, Мелани Скрофано

Режисьорът: Дейвид Хейтър

Сюжетът: Историята се завърта около 18-годишния Кейдън, чиито перфектен живот се срутва за една вечер след като открива, че се превръща във вълк. Ужасен той напуска родния си град, за да търси отговори. Пътят му го отвежда в странен изолиран град на име Lupine Ridge (чаткате ли?), където два вълчи клана са на прага на война – единият, предвождан от кръвожадния алфа Конър, другият от застаряващия Джон Толерман, чиято цел е да запази човешките жители на града. За да влоши и без това тежкото положение, Кейдън се влюбва в красивата (женска) Анджелина, която е обещана на Конър.

Премиерата: 4 септемви 2014 година

"Ритъмът на греха" ("Step Up: All In")

Актьорите: Алисън Стоунър, Мартин Ломбард, Чад Смит, Стивън Бос, Адам Дж. Севани, Райън Гузман, Изабела Мико, Бриана Евиган, Миша Габриел Хамилтан, Фиона Врум, Мари Кода, Факундо Ломбард, Луис Росадо, Карин Коновал

Режисьорът: Триш Си

Сюжетът: Уличният танцьор от Маями Шон Аса (Райън Газман) се премества в Холивуд с мечтите си за слава и богатство, но се сблъсква с почти нулеви шансовете за попадане в професионалния свят на танца.

Когато обаче сформираната от него и от красивата и упорита Анди Уест (Бриана Евиган) нова танцова група достига до финалните кръгове на оспорвано телевизионно състезание в бляскавия Лас Вегас, Шон най-сетне получава възможност да сбъдне мечтите си... стига да успее да се абстрахира от някои свои стари познанства и дългогодишни съперничества и да се концентрира над това, което обича най-много - да танцува.

Премиерата: 5 септември 2014 година (България)

"Няма добро дело" ("No Good Deed")

Актьорите: Тараджи П. Хенсън, Кели О'Нийл, Кени Алфонсо, Хенри Симънс, Кейт дел Кастило, Идрис Елба, Уилбър Фитцджералд, Франк Бренар, Марк Рино Смит

Режисьорът: Сам Милър

Сюжетът: Таражи Хенсън и Идрис Елба изпълняват двете главни роли в криминалния трилър на Сам Милър, “Няма добро дело”. Хенсън се превъплъщава в образа на бивша прокурорка и майка на две млади деца, чиято готовност да помогне на човек в нужда е на път да й коства живота.

След като се съгласява да приюти непознат мъж, който търси помощ за развалената си кола, самотната майка и нейните деца се оказват в центъра на потенциално смъртоносна ситуация. Мъжът се оказва психопат с таен план, който отвлича семейството и го подлага на жестоки мъчения. Скоро става ясно, че непознатия е всъщност избягал от затвора опасен престъпник, който е успял да се измъкне от преследващите го полицаи.

Сега, отвлечената бивша прокурорка се превръща в единствения човек, който може да сложи край на този кошмар.

Премиерата: 12 септември 2014 година (България)

"Легендата за Оз: Завръщането на Дороти" ("Legends of Oz: Dorothy's Return")

Актьорите: 

Режисьорът: Дан Ст. Пиер

Сюжетът: Филмът е базиран от популярния детски роман ”Магьосникът от Оз”. В центъра на сюжета е младата Дороти, която се завръща обратно в Канзас Сити само да открие, че торнадото което по-рано я е транспортирало в магическия свят на Оз е разрушило града. Домът й е в руини, а по-голямата част от жителите на Канзас се изнасят.

Но веднага след като се завръща в града си Дороти е отново транспортирана в Оз. Там тя открива, че нещата са се променили – целият магически свят е застрашен и живеещите в него се нуждаят от спешна помощ. Всичко се разпада, а приятелите на Дороти са изчезнали без да оставят следа. Докато се опитва да ги намери и да помогне на Оз тя се среща с много други нови същества и се забърква в сериозни проблеми.

Премиерата: 12 септември 2014 година (България)

More from View Sofia

More Movies & TV