Проектът Cypress Hill и X Zibit a.k.a.The Serial Killers с нова дата и място

Новата локация на хип хоп партито на есента е столичния клуб Mixtape5...

Концертът в София на новия проект The Serial Killers, обединяващ легендите B Real & Julio G от Cypress Hill заедно с X Zibit и Demrick, щe бъде преместен с един ден от обявената дата. Събитието ще се проведе на 11 септември. Мястото на шоуто също претърпява промяна. Новата локация на хип хоп партито на есента е столичния клуб Mixtape5.
 
B Real, X Zibit и Demrick ще стъпят на родна територия още на 8 септември. Промяната в датата се дължи на факта, че B-Real от легендарните Cypress Hill предприема мини българско турне като част от High Summer 2014 – на 9-и септември в Клуб OXYGEN в Слънчев Бряг и на 10-и в Клуб XTRAVAGANZA, преди взривоопасното шоу на 11 септември в София. Диджей турът му включва специално селектирани сетове с най-силните хип хоп и фънк хитове от последните 20 години.    
 
Проектът The Serial Killers събира на една сцена някои от най- емблематичните рапъри, а именно – BReal, XZibitи Demricka.k.a.TheSerialKillers. В септемврийската вечер хип-хоп великаните ще изпълнят едни от най-големите хитове на Cypress Hill и X Zibit. Част от най-силните и добре познати на феновете родни изпълнители ще подгреят щатските легенди. Сред българските артисти публиката ще види BOBO, JAHMMI YOUTH, CHIBOOK, ATILA и др.

 

Вратите за концерта на The Serial Killers отварят в 21:00 часа. Единичната цена на билет за концерта на The SERIAL KILLERS е 30 лв. На място цената ще е 35лв.
 
След щатските легенди пултът ще заемат добре познатите на българската публика диджеи от Camp Sessions. От своя страна, култовото гуру  B Real  от  Cypress Hill ще продължи в софийския клуб Sugar с тематичния си диджей сет “Dr. Greenthumb”. Входът за афтър партито е 15 лева. 

 

Закупените до момента билети за 10-ти септември остават валидни за новата дата и място, а желаещите да го върнат могат да се обърнат към билетопродавача, от който са го закупили.
Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, TicketPortal и TicketPro , както и на касите в партньорските мрежи. Предварителното закупуване на билет е препоръчително предвид по-малкия капацитет на клуба.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.