Следва

Днес си купихме: Блузон в бежовo, топ Calvin Klein Jeans, градско сако Miss Sixty

Коя го носи по-добре - Кара, Роузи или Оливия в бохо пончото на Burberry Prorsum

Днес на почетната стълбица поставяме трите най-горещи дами...

All fashion преди 9 години

Днес на почетната стълбица поставяме трите най-горещи дами – Кара Делевин, Оливия Палермо и Роузи Хънтингтън-Уайтли, за да раздадем медали в състезанието „Коя го носи по-добре?”

Обектът – пончо Burberry Prorsum от колекция есен 2014, преследва красавиците от момента, в който се разходи по подиума и не ги остави на мира, докато не ги прегърна във всекидневните им разходки.

Коя с какво го комбинира?

Кара не промени нищо в casual стила си и добави наметката към обичайните си кецове, crop пуловер и леко палто в цвят камел. Този абсолютно неангажиращ похват само доказва, че пончото на Burberry е универсално и се вписва успешно във всякакви стилови вариации, включително и най-нехайните. Най-вече заради етикета, който носи.

Роузи, толкова сладка и усмихната, също не изневерява на стила си и се загръща в пончото, сякаш знаейки колко му отиват високите ботушки от светло сив велур и страхотната карамелена федора. Този аутфит е в известен смисъл по-сполучлив, заради хармонизирането на наметката с мекотата на велура и филца, които зазвучават в етно-уестърн мелодия. Скини денимът, червените подметки и златните бижута пък осигуряват връзката с модното настояще.



Както разбирате, на върха на стълбицата поставяме Оливия Палермо. Не ни се иска да я наградим по подразбиране, затова разглеждаме внимателно нейният прочит на пончо темата. Умело премествайки акцента върху километричните си крака, обути в зашеметяващи ботуши тип чорап до средата на бедрото от колекцията си за Aquazzura, Оливия оставя за пончото на Burberry Prorsum подържаща роля. Това е най-отговорната позиция, в която то участва сред трите аутфита. Пончото трябва да докаже сговорчивостта си с личността на дамата, която го носи, с нейните стилистични предпочитания, и все пак да й придаде онази доза шик, взета директно от модния подиум.

В минималистичната интерпретация от почти невидими шорти и семпла карирана риза разбираме какъв е бил замисълът на новата модна икона – дрехите да са съвършеният фон, на който изпъква жената. Поздравления за Оливия Палермо!



А ти какво мислиш, коя от безспорните красавици се е справила най-добре?

Анкета

Коя носи по-добре бохо пончото на Burberry Prorsum?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.