Следва

Първите полароидни фотоси на моделите - Кейт Ъптън, Карли Клос, Миранда и още

Днес си купихме: Блузон в бежовo, топ Calvin Klein Jeans, градско сако Miss Sixty

Редакторския избор, с който смело пристъпваме във вече настъпилия любим септември.

Shopping преди 9 години

В рубриката ни за удивителни шопинг находки, в която избираме три, пет или повече неща, които обикновено се намират на само един клик разстояние, но не толкова лесно се откриват във вселената от онлайн магазини, днес ти представяме редакторския избор, с който смело пристъпваме във вече настъпилия любим септември.

ДИАНА - Cafe au Lait


Първите знаци на есента са тук и вече се замислям за нови попълнения към гардероба си. Търся нещо, което ще откроява тена ми поне няколко месеца, което ще има силует с чиста линия и акцент, който дефинира характера ми. Всичко това намирам в страхотния топ Tralala от новата колекция есен/зима 2014 на Calvin Klein Jeans. С цвят на топло какао с много мляко, памучна основа покрита с полиуретан, който създава ефект на кожа, но без следи от насилие над животни, топът обгръща тялото в проста геометрична форма и оставя голи само ръцете. Раменете са леко подчертани, за повече категоричност в излъчването, а гърбът е готов да скрие всички недоброжелателни погледи в достойнството на съвършено скроените гънки.

Сред любимите ми есенни покупки. Сумата е 165 лева, а мястото, от което го поръчвам - totallyerectedstore.com.

ГАБРИЕЛА - Мека есенна прегръдка



Напоследък ми е мързеливо, а потропващият по прозореца дъжд още повече допринася за уютното-домашно-с чаша чай в ръка настроение. Иска ми се да пренеса домашния комфорт на гърба си за цял един ден, да се сгуша меко, обгръщащо и притегателно. Но, да не забравяме, че за модните момичета, комфортът е една идея по-назад, разбира се, след умопомрачителната визия. За удовлетворяващо съчетание от тазесенните must-have стил и комфорт си избирам блузон в топли и най-любими за мен бежови тонове. И така, дори и в това мързеливо и подканващо към следобеден сън време, крехко и замечтано, се полюшвам между протягащата ръка есен и отдалечаващото се с бавни стъпки лято.

Купувам бързо от totallyerectedstore.com за сумата от 345 лева.

МИГЛЕНА - Черно и стоплящо сърцето




Откъснахме още едно листче от календара и няма как да го отречем, септември е. Листата още не са опадали от дърветата, но ранните утрини и вечери се нуждаят от нещо, което да ни стопля. Затова спрях избора си на това елегантно сако в черно. Цвят, който си остава основен в гардероба ми, независимо от тенденциите. Сакото е подходящо както за неформално излизане, така и за по-официално събитие благодарение на пеплум воланчето, което му придава кокетност. И ще ме кара да се усмихвам в дъждовните дни, които ни предстоят, защото едно е сигурно - красивата дреха може да оправи настроението на всяко градско момиче.

Щастливо стечение на обстоятелствата с марката MISS SIXTY, което купувам за 325 лева от totallyerectedstore.com.

 

More Shopping