Следва

3+3 въпроса към едно градско момиче: Християна

В изблик на ярост: Кара Делевин скочи на бой на папараци в Лондон

В утрото на 2 септември Кара Делевин кацна на лондонското летище Хийтроу, за да присъства същата вечер на церемонията, организирана на списание GQ "Човек на годината"...

Други преди 9 години

В утрото на 2 септември Кара Делевин кацна на лондонското летище Хийтроу, за да присъства същата вечер на церемонията, организирана на списание GQ "Човек на годината". 22-годишната Кара втрещи по време на въпросната проява всички, случили се наоколо, включително и въздесъщите папараци.

С отривисти еднозначни жестове и куп ругатни, госпожицата се нахвърля върху близко разположения фотограф, страховито афектирана, облечена в торбеста черна тениска, синьо спортно долнище и бежов Timberland. От време на време моделът надява и червена федора на главата си.


 
Кара не само гони фотографите из залата, но и демонстрира лунната походка на Майкъл Джексън. Смее се, гримасничи и се крие под периферията. Очевидно, в цялата суматоха на папараците не им и хрумва да се обидят на хиперактивния модел, напротив, повечето са широко усмихнати.



Иначе, Делевин пристигна в Лондон от Ню Йорк, където беше по работа, но и не пропусна да се позабавлява с приятели-американци. Видяха я по време на обяда й със Зои Кравиц, както и на благотворителен мач по баскетбол в Бруклин.


Кара Делевин и Зои Карвиц 

More Други