Editor's Choice: 3 неща, които искаме в ЧЕРВЕНО този сезон

Свръхсладостният пламък от есенното пазаруване тотално е завъртял и без това модните ни глави...

Свръхсладостният пламък от есенното пазаруване тотално е завъртял и без това модните ни глави. Безброй прегледани ревюта, тенденции, модни консултации в офиса, а резултатът - безмилостно и целеустремено насочени ръце, с убийствен маникюр, към софийското модно пространство. Трима от редакторите на View Sofia, решихме да заложим на червената тенденция и подвластни на страстта и женствеността, типично по женски се впуснахме в претърсване на любимият ни магазин Cliché, където най-често намираме отговор на модните си желания. Ето какво си избрахме от там:

Габриела

Понеже не съм от най-смелите в носенето на ярки цветове, но пък съм подвластна на червеното, в особеност кървавото такова, си избрах черен топ с абстрактен червен принт. Червено, но не набиващо се на очи, и все пак носещо заразяващото пламенно настроение. А най-хубавото е, че универсалната кройка на топа ми позволява безброй класически или пък щури комбинации от сутрин до вечер.

Диана

В главозамайващото търсене, през всеки един сезон, на перфектната вечерна рокля, се спрях на това ултра червено, ултра елегантно мини. Независимо, че сезон след сезон андрогенните одежди буквално поглъщат улиците, аз твърдо стоя зад твърдението, че женствеността и красотата на жената се крият в красивата рокля. За мен тя е момичешка, дръзка и много огнена. Точно като тази!

Елена

За мен модата е нужно да бъде приложима и удобна във всеки един момент от натовареното ми ежедневие. Леко спортната визия с chunky аксесоари преобладава в гардероба ми. Преобръщайки магазин след магазин, си избирам червен клин, защото нямам никакво намерение да се разделям с удобствата и защото безсрамно си признавам, че съм повече от подвластна на тенденциите. Комбинирам клина с любимата ми строга oversized бяла риза и класически кецове за един динамичен и много вълнуващ ден.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.