Следва

От бели по-бели с Yotuel

Silver Care - любимото сребро

Новост в света на оралната хигиена, главите на четките "Silver Care" са покрити с най-висока проба сребро...

Beauty News преди 15 години

И щом традицията повелява през високосна година да се носи само сребро, не бихме й изневерили. С други думи казано, за късмет пренебрегваш тотално златния цвят веднъж на 4 години. А среброто е подходящо за всеки ден и всяка година. Това, което може би ти липсва е именно такава четка за зъби.

Новост в света на оралната хигиена, главите на четките "Silver Care" са покрити с най-висока проба сребро (999). Истинското бижу притежава свойсвото на среброто да отблъсква бактериите - една от основните функци на четката. Удоволствие е да си миеш зъбите, да я носиш в чантата си, а заслепителната усмивка е гарантирана. Влакната на този вид четки са съобразени с нуждата на всеки индивидуален емайл за безупречна грижа.

Произведени от "Tynex" (патентован материал на Дюпон) влакна четките със сребърна глава биват меки, средни и твърди. За чувствителните зъби, които изискват много деликатна грижа, първият вид с влакна като пера, галят освен лесно достъпните, а и 39% от принципно недостъпните междузъбни пространства. Ефектът на въздушни възглавници предпазва венците.

Когато мислиш за детайлите, твоят избор трябва да е наистина „мек”. Зърнестите влакна на средната по твърдост четка са начин да осигуриш на усмивката си най-доброто почистване и уникалното щадене на венците.

Ако изборът ти е труден, средният вариант винаги е правилен. Тази четка е подходяща за хора, които използват сребърното бижу повече от 3 пъти дневно. Аксесоар за безопасност е дори твърдата четка с шестоъгълни влакна, която можеш да ползваш по-дълго време, защото формата остава константна.

Фактът, че повече от 50% от интерденталните пространства вече не са проблем за "Silver Care" е достатъчен повод за нейния избор. "Silver Care" има един недостатък – колкото и да е трудно да признаем, има опасност от пристрастяване към сребърното докосване. Затова е нужно сменянето на видовете сребърни четки – меки, средни и твърди.

Дори неосъзнато, четката за зъби е това, с което лягаш и ставаш. Навикът може да бъде очакваното удоволствие след сутрешното отварянето на очите. Трудно е да приобщиш към този начин на живот малките хлапета. Това може да се случи почти неусетно със специално създадените сребърни четки за деца. Още първото поникнало зъбче търси своята нежна грижа. За бебетата от 6 до 24 месеца четката е мека със заоблени влакна. Лесна за употреба от родителите и приятна за почистване на деликатните венци.

Млечните зъбки на малчуганите между втората и шестата годинка се нуждаят от не много голяма и твърда четка, каквато е детската “Silver Care” - закръглената глава няма начин да причини орална травма, а анатомичната дръжка е първата крачка на детето към правилното миене на зъбите. И след като вече знаят как се извършва този ежедневен процес, той трябва да е удобен. Юношеската четка е с заоблени влакна и компактна дръжка, специално за възрастта.

Всяка група има своя сребърен аксесоар, специално създаден за нейната орална хигиена. Благородният метал с красив метален блясък се превръща в най-добрият ти луксозен приятел. И не само през високосна година…

Официален вносител и представител на продуктите Silver care за България е фирма "Консидент". Директно от тях, с грижа и внимание към Вас, може да се сдобиете с желаните продукти.

Те са на адрес София, ул. "Деян Белишки" 62 и на телефон  02/958 12 13       . А и можеш да харесаш още BreathRX, Fluoridex /паста за зъби против чувствителност/; душове за орална хигиена "So Wash" и други.

More from View Sofia

More Beauty News