Следва

Double Trouble: Food & Fashion, Moschino или Chanel

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Грамадни пуловери

Апатичната предвидимост в зимните ни облекла беляза своя край през февруари тази година. Един от...

All fashion преди 9 години

Апатичната предвидимост в зимните ни облекла беляза своя край през февруари тази година. Един от любимите ни трендове – този на свръх обемните пуловери буквално "избухна" по световните подиуми. Ярки, неутрални, топли и студени, нестандартните съчетания от кройки, плетки и цветове умело завъртяха модните ни глави.

Възторгът, който пораждаше у нас срещата с този разкош облечен в плетиво, може да се сравни единствено с удоволствието от издухване на разноцветни мехурчета от щастливи мисли – червени, сини, жълти и зелени.

Освен от топли прегръдки, в които можем да се сгушим от глава до пети, не можем да се оплачем и от ефектни предложения за комбиниране от страна на дизайнерите.

Най-любимото ни от тях е това с ефирната дълга вееща се пола, придружена задължително от смела цепка и стегнати бедра за един истински страховит зимен контраст.





А, ако и това не ви предизвиква достатъчно, защо не прибавите и един свръх обемен шал към новия си свръх обемен пуловер? Току-виж предизвикате модно събитие по зимните градски улици.














 

ВИЖ ОЩЕ

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014/2015

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Челси момиче
 
ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Рокли изкусителки

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Блясък, обшит с камъни

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Принтове

 

 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.