Следва

Британската поп звезда Джеймс Артър влиза в X FACTOR

YALTA CLUB открива сезона с DUBFIRE

Столичният клуб открива новия, наситен с разнообразни артисти, сезон на 20 септември...

Music преди 9 години
За някои краят на парти сезона идва в първите дни на септември, но за YALTA той никога не приключва. Официалното завръщане ще се случи на 20 септември, а нощта ще е в ръцете на винаги разтърсващия с музиката си – DUBFIRE. Именно той ще даде силен старт на новия сезон на YALTA, чиято програма ще изненада меломаните с още по-голямо разнообразие на артисти, както с  любими имена, така и с дългоочаквани диджеи, които ще се появят за първи път на българската клубна сцена.
 
Eдин от кралете на техното e признат в световен мащаб като един от най-бързо развиващите се и разностранни артисти в електронната музика. DUBFIRE продължава да носи пионерскoто звучене, с което става известен като част от забележителното дуо Deep Dish, основано през 1991 г.  Заедно със своя партньор Sharam Tayebi бързо покоряват музикалната хаус сцена. Зад първия им успех стои издаването на ремикса на De'Lacy „Hideaway“ през 95-та година, който ги записва в каталога с вечните денс класики и ги отвежда убедително към спечелването на Грами за работата им по ремикса на парчето на Dido “Thank you”. Следват множество международни признания и награди за феномена Deep Dish до 2006 година, когато Dubfire решава да съсредоточи усилията си върху изграждането на самостоятелна кариера. Кариера, която го поставя в светлината, в която го познаваме днес.
 
С какво още щени изненада Dubfire ще разберем на 20 септември в ROOM 1 на YALTA CLUB. Промо билети на цена от 30 лв., както и ВИП пропуски на цена от 50 лв.  могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.
 
*Цялата програма на клуба предстои да бъде обявена съвсем скоро.

More Music