Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 14 Слънце & Луна

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Няма нищо по-приятно от първите есенни, леко прохлади и изпълнени с мечти дни...

Celebrities преди 9 години

Няма нищо по-приятно от първите есенни, леко прохлади и изпълнени с мечти дни. Безброй цветове, безброй усмивки, много любов и вдъхновение за живот. Това е есента - голяма, пъстра, топла и спокойна, точно каквито са нашите любими цитати и тази седмица.

Насладете се и помечтайте!

Акира Куросава*

"Човек е гениален, когато мечтае".

Роб Шефийлд**

"При касетките обаче никога не можеш да нацелиш точно началото на парчето. Ето защо всеки път получаваш различен откъс. От музика, от спомени, от любов"...

Франсис Скот Фицджералд

"Толкова много от важните моменти в живота започват с неща, които изглеждат случайни".

Елиф Шафак

"Единственото, което съм в състояние да ти дам, е настоящия миг. Това е всичко, с което разполагам. Истината обаче е, че никой не разполага с нищо повече. Просто ни харесва да се преструваме, че имаме и друго.“ 

Робърт Кийосаки***

"Не онова, което изговаряте на глас, определя вашия живот. Много по-силно се чува това, което прошепвате вътре в себе си".

Елизабет Гилбърт

"На този свят няма толкова сериозна беда, че да не може да бъде излекувана с гореща вана, чаша уиски и един молитвеник."

Антон Чехов

"Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случват на тези, които не се отказват". 



*Акира Куросава - японски кинорежисьор, продуцент и сценарист. Куросава е първия японски кинематографист, който прави пробив на запад.
**Роб Шефийлд - американски музикален журналист и писател.
***Робърт Кийосаки - инвеститор, бизнесмен, финансов коментатор, автор на книги, водещ на семинари и курсове за мотивация и самоусъвършенстване.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.