Следва

Raylife - еволюция в грижата за кожата

От бели по-бели с Yotuel

Дали жените имат привилегия на работното място, сред хората и където и да било, пред „силния” пол, или просто знаят как правят...

Hair преди 15 години

Дали жените имат привилегия на работното място, сред хората и където и да било, пред „силния” пол, или просто знаят как правят всичко очароващо. Фактът, че дамите се усмихват по-често и по-широко е скритият коз, който не малко от тях знаят как да използват. Колко пъти си получавала нещо – било то място за работа или просто по-пресен продукт по съвет на продавача в магазина, само с една мила дума и широка прелестна усмивка?

62% от българите се усмихват всеки ден, 47% от тях прикриват лекичко зъбите си по време на този процес, защото не са убедени в перфектната им белота, 15% ги избелват по различни начини на цената на разрушен емайл и лишение от кафе, чай и пр.

Преди известно време загатнахме на читателите на ViewSofia за нашия любим продукт от серията Yotuel - избелващ стик. И след като се запозна със системата за избелване на зъби можеш напълно да ни се довериш. Първо - защото няма абразивен ефект, второ - докато ти се наслаждаваш на спокоен сън, той действа за теб и имиджа ти за следващия ден, и освен това, освежава дъха. Препоръчително е да го слагаш предимно вечер, но можеш да го носиш с теб в театъра, в ресторанта, в парка и да го използваш винаги, когато предстои важно събитие или просто за да освежиш дъха си. С помощта на четчицата нанасяш върху зъбите (не е нужно огледало, освен ако не си много НЕсръчен). Нашият любим стик, или заменен от теб единствено с писалка, Yotuel постига ефекта на 1-2 тона по-бели зъби без никакво усилие, както отстраняването на петна от иначе толкова ароматното кафе, чудесното червено вино или на порока, наречен „цигара”. Трябват ти няколко секунди за нанасянето на избелващия стик или писалка, за да се усмихваш на воля и да бъдеш винаги печеливш.

Tooth whitening pen в синя опаковка е предназначен за мъжката част от населението, която държи на себе си и знае как да очарова всяка жена. А избелващият стик в розово е за дамите, които винаги изглеждат прелестно и се усмихват чаровно. Макар че употребата на Yotuel - избелващ стик e удобна навсякъде, за предпочитане е да го нанасяш вечер, преди сън, така моментално удължаваш времето за действие на активните съставки върху  зъбите.

И сега с Yotuel процентът на усмихващите се българи, които се гордеят със своите прелестно бели зъби е повече от два пъти по-голям.

More from View Sofia

More Hair