Следва

Фарел Уилямс в парфюмно сътрудничество с Comme des Garçons

Какво ново: Smart Custom-Repair Serum от Clinique

През 1968 г. Clinique въвежда на козметичния пазар грижа за кожата, която отговаря на специфичните изисквания на всеки един клиент...

Hair преди 9 години

През 1968 г. Clinique въвежда на козметичния пазар грижа за кожата, която отговаря на специфичните изисквания на всеки един клиент, като предлага решение за всеки тип кожа. Clinique, като първата козметична марка създадена от дерматолози, е основана върху философията, че красивата кожа може да бъде създадена. Сега с най-новата си съвременна технология, Clinique помага за създаването на най-красивата и здрава кожа, която някога сте имали, със серум, който е създаден за една единствена кожа в света. Твоята.

Новият Clinique Smart Custom-Repair Serum предоставя целенасочено възстановяване, което видимо отговаря на променящите се нужди на кожата, благодарение на революционна формула, която впряга силата на 37 патента, за да предостави възстановяване „по поръчка“. 


 

Как работи

Оптимизира сътоянието на кожата с успокояващи съставки:
Формулата на Clinique Smart Custom-Repair Serum съдържа комплекс от успокояващи съставки, които заглаждат кожата, задействайки висока концентрация на активност с цел целенасочено възстановяване според нуждата на вашата кожа, без да предизвиква раздразнение:

• Селектирани „супер активни“ червени водорасли, култивирани в топлите израелски пустини, спомагат за успокояване на кожата и я подготвят за процеса на възстановяване.

• Екстракти от женско биле и кофеин също спомагат за оптимизиране на клетъчната активност и държат раздразненията на страна.

Целенасочено действие срещу неравномерен тен, тъмни петна и безжизнена кожа/ със сив оттенък:
Прави тена на кожата равномерен:
• Озаряващи и избистрящи съставки извлечени от Dianella Ensifolia, както и екстракти от корен на черница (Morus Nigra), корен на байкалски шлемник (Scutellaria Baicelensis) и гроздов екстракт действат за видимо намаляване на съществуващото обезцветяване на кожата, за да осигурят по-равномерен тен.

Ограничава появата на тъмни петна:
• Антиоксиданти като витамин С и ерготионеин се борят срещу свръх производството на меланин, а салициловата киселина ексфолира кожата и намалява видимостта на тъмните петна.

Подобрява сиянието, гладкостта и блясъка:
• Глюкозамин и салициева киселина насърчават клетъчната обмяна за намаляване на сивкавия оттенък на кожата.



Целенасочено действие срещу линии и бръчки, за повдигане и уплътняване на кожата:
Видимо намалява линиите и бръчките:
• Запълващ и уплътняващ комплекс от колагенови пептиди като ацетил хексапептид-8 и палмитоил олигопептид изпъват линиите и бръчките отвътре.
• Капсулирани възстановяващи ензими като ултразоми, фотозоми и роксизоми действат заедно за видимо отстраняване на щетите от вредното въздействие на слънцето, което допринася за появата на линии и бръчки.
• Натриева рибонуклеинова киселина активира естествените възстановяващи системи за забележимо намаляване вредните следи от действието на UV-лъчите.

Уплътнява и повдига кожата:
• Колагенови повдигащи съставки като протеин от млечен серум и екстракт от растението Siegesbeckia Orientalis спомагат за възстановяване на поддържащата структура на кожата с цел подобряване вида на тънката, отпусната кожа и възвръщане на еластичността й.

Поддържа хидратацията и еластичността:
• Нивата на влага в кожата се поддържат с хиалоронова киселина, екстракт от ечемик, пшеничен зародиш и краставица, така че кожата е добре хидратирана, еластична и гладка през целия ден.

Clinique Smart Custom-Repair Serum е подходящ за всички типове кожа r всякаква възраст.

More from View Sofia

More Hair