Следва

Вземи си от Replay

Raylife - еволюция в грижата за кожата

В морето от току-що измислени разкрасителни машинки, дори и човек с две до три „висши” трудно се ориентира напоследък...

Body преди 15 години

В морето от току-що измислени разкрасителни машинки, дори и човек с две до три „висши” трудно се ориентира напоследък.

Красотата и младостта, свежата външност и „безбръчието” са били, са и ще бъдат приоритет на всички ни, отделен въпрос защо.

Първото „защото” обаче всякак е това: защото е прекрасно да ти личи, че си поддържан! Защото грижата значи обич! Защото някой машинки наистина правят чудеса!
Днес избрахме да покажем един наистина нов, доста многостранен проект, уникално новаторски, производство на световноизвестната фирма „ Asclepion Laser Technologies”, немският лидер в областта на медицинските лазери.

Проектът се нарича raylife, и най-хубавото му е че гарантира най-високо качество на възможно най-достъпна цена.

Raylife е цялостна формула, която, фокусирана върху изискванията на все по-информирания пазар, комбинира най-различни технологии.

Raylife чисто и просто третира всяка част на тялото с различна приставка.
raylife сам определя различните процедури в зависимост от зоната на тялото ( лице, корем, седалищна област, крака) и така позволява интервенция на една област или на няколко специфични зони с различни терапевтични комбинации.





Многофункционалната технология на raylife (тук се включват радиочестота + акустични вълни + пулсираща светлина) провокира невероятно повишаване на качеството на естетичните резултати със своите няколко накрайника, всеки от които служи за различни важни неща:
• Тонизиране и anti-aging
• Процедури за лице и фото възстановяване
• Оформяне на силуета и третиране на мастната тъкан
И всички те осъществими посредством следните терапии и процедури:

Терапии на лицето (oт забавяне на стареенето до стягане на кожата), Терапии на кожата (oт петна до зони с мастни натрупвания), Терапии на специалните raylife зони с отлични постижения (oт зоната около очите до вътрешната част на ръцете и бедрата), Специални процедури за премахване на окосмяване и Специална сияеща зона (oсигурява сияещ ефект на специфични области).

В следващите ни репортажи очаквайте подробности за това къде, кога, как и за колко време и при какви цени можете да се възползвате от това неповторима козметична новост. Сигурно е, че си струва.

More Body