Следва

Обичта на най-известните: Бионсе и Джей Зи в приказното Портофино

Да или Не на прекалено мускулестите крака на Джесика Симпсън

Говорим за прекалено мускулести и оформени крака, приличащи почти на ръцете на Мадона...

People of art преди 9 години

Последния път, в който видяхме Джесика Симпсън, а именно на снимки преди дни от летище JFK Ню Йорк, забелязахме нещо, което винаги сме били на кантар да приемем за красиво, но нещо все ни е спирало.

Говорим за прекалено мускулестите й крака, приличащи почти на ръцете на Мадона, само че изведнъж изяли дузина яйца, две опаковки филе от тилапия и шест пилешки гърди и превърнали се в... да, вярно - оформени, стегнати и релефни, но все пак, изглеждащи така... 



От една страна е вярно, че повечето от жените имат изключително слаби, неразвити крака и честно казано това също не е до там приятно, но пък напълно присъщо за пола и някак по-женствено и нормално за всички, които случайно хвърлят поглед върху тази част на тялото.

Но от друга, изобщо не са за подценяване и усилията, които Симпсън полага, за да изглежда така, както я виждаме днес. Малко са жените, които могат да се похвалят с подобни тела, при това след неколкократно рязко увеличаване на килограмите и две бременности непосредствено една след друга.

Добре моделираните мускули и перфектно изваяната й фигура са плод на много тренировки, лишения и дисциплина, затова почти сме готови да развеем бялото знаменце в полза на Джесика, но все пак насочващи колебанията си и към теб. Затова те питаме: Харесваш ли прекалено стегнатите крака на Джесика Симпсън или предпочиташ нежните, но не до там оформени прасци на жените? 


 

Анкета

Харесваш ли мускулестите крака на Джесика Симпсън?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра