Следва

За смели момчета

Дневниците на редакцията: Сара Джесика Паркър продава дома си в Ню Йорк, Fashion days с приложение за Ipad, Кендал Дженър съвсем гола...

Просторният и изключително стилен апартамент в престижния район Greenwich Village в Ню Йорк, приютяващ под светлото си крило 5 спални, 7 камини и 2 гардеробиерни...

All fashion преди 9 години

Сара Джесика Паркър продава дома си в Ню Йорк

Просторният и изключително стилен апартамент в престижния район Greenwich Village в Ню Йорк, приютяващ под светлото си крило 5 спални, 7 камини и 2 гардеробиерни, готови да поберат безброй модни вълшебства и поне 100-тина чифта Manolo Blahnik, ще бъде в притежание на всеки, готов да отдели приблизително 22 милиона долара.

Кой ще е щастливецът, нанесъл се в мечтаното жилище, попило от фешън духа на "Кари Брадшоу", е интересен въпрос, но още по-любопитно ни е защо двойката Паркър-Бродерик биха се разделили с това бижу само 2 години след закупуването му.

Едва ли ще разберем, затова ни остава само да се насладим на ню-йоркската утопия от екрана на лаптопите ни.













Fashion days с приложение за
 Ipad 








Почитателките на Fashion days ще бъдат изключително зарадвани от новината, че любимият им сайт за пазаруване онлайн вече ще се радва на приложение за Ipad устройства. То ще бъде пуснало след броени дни, за да улесни пазаруването и да го направи още по-лесно и удобно от всяка точка, по всяко време на деня. Fashion days са първия подобен магазин в страната, който ще има и приложение за онлайн пазаруване, а ние сме вдъхновени от поредния лесен вариант, който те ни дават, за да се сдобием с любимите си стоки. Нямаме търпение да го изпробваме.

Кендал Дженър позира съвсем гола


18 годишната моделка и риалити звезда позира гола на кадър, публикуван в Instagram профила на Кортни Кардашиян. Самата Кортни нарича фотото „моята съботна муза” . Кендал участва на Седмица на модата в Ню Йорк в ревютата на Марк Джейкъбс и Шанел, и определено се радва на интерес от страна на дизайнерите, но фактът, че е известна от риалитито Keeping Up with the Kardashians е по-скоро черна точка в кариерата й.

Тя дори се отказва от фамилията си и опитва да се наложи като Кендал. Изглежда обаче, кръвта вода не става, и най-малката Кардашиян върви по-стъпките на сестра си Ким, която съвсем наскоро позира гола за британския GQ. Не че това е първата провокативна снимка на тийнейджърката – само преди малко повече от месец Кендал беше топлес за Interview Magazine и Love Magazine.

Модел за един ден на Лондонската седмица на модата



Седмицата на модата е повод за много вълнения. Особено, ако можеш да вземеш участие в нея. Не се шегвуаме. Meadham Kirchhoff ти дават тази възможност. Дуото отправя отворена покана за кастинг, обявявайки, че не търси стандартни модели. Те търсят нормални момичета и момчета, онези, които можеш да срещнеш, докато си ходиш по улиците.

Кастингът ще се проведе в студиото им в Източен Лондон и отсега можем да си представим километричните опашки на изпълнените с надежда кандидати. И как не, щом възможността им ще е да станат модел за един ден на Лондонската седмица на модата. Кастингът ще се проведе на 13-ти септември, а шоуто е само три дни след това. 

Барби става моден блогър

Тя е притежател на по-голям гардероб от всяка една от нас, но и отдавна носи титлата "модна икона". Освен фешъниста, тя е "усвоила" още около 150 професии, но ето, че е ред на следващата - моден блогър.

Барби ще се развихря в Instagram акаунта си barbiestyle и ще обиколи четирите модни столици по време на предстоящите седмици на модата. Всеки ден тя ще публикува снимки на дрехите и аксесоарите си. Точно като модните блогъри, а първите кадри дори вече са налице.

 

More All fashion