Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Любо от "Те" катастрофира жестоко

Любо от "Те" катастрофира жестоко!

People of art преди 9 години

Певецът Любомир Киров, известен като Любо от "Те" е катастрофирал жестоко, пише "Телеграф".

Инцидентът е станал вчера следобед на магистрала "Тракия" в района край Стара Загора. Музикантът е пътувал за концерт в Бургас. Заради хлъзгавия път от дъжда, БМВ-то му се поднесло и се забило в мантинелата. Тъй като Любо карал с висока скорост, не могъл да спре на момента и е изкъртил около 10 метра от предпазната ограда.

Автомобилът му се смачкал до неузнаваемост и самият той оцелял по чудо. За инцидента потвърдиха и от полицията в Стара Загора. Катастрофата е станала около 16:00 часа на 205-и километър. Бил е сам и не е пострадал, поясниха от МВР. Причина за катастрофата е наводнение на автомагистралата, предаде кореспондентът на БГНЕС от Стара Загора. Управляваният от Любо автомобил джип е попаднал в наводнения участък и се е получил аквапланинг. "В тази ситуация колата става абсолютно неуправляема. Автомобилът губи сцепление между гумите и пътната настилка и започва да "плува" във водата. Тогава на практика шофьорът е безпомощен, защото нито спирачната система, нито тази за управлението на волана може да помогне", съобщиха от спасителните служби, които са помогнали на Любо.



Колата е излетяла над 30 метра, минала е през мантинелата и се е забила в огромна локва. В този участък от магистралата е позволена максималната скорост. По-късно автомобилът бе репатриран от мястото на тежкия инцидент.

Това е втори случай, при който Любо Киров оцелява в тежка катастрофа. Преди години певецът пътувал с майка си с малка спортна кола за вилата си. Той разказва за инцидента: "Излизаме на един завой и не мога да го взема - дал съм повече газ. Набивам спирачки, тя се обръща и докато летим с главите надолу, се споглеждаме с майка ми като на забавен каданс. Помислих си: "Край! Чупим си вратовете", и в този миг усетих как някой хвaща колата и я обръща и тя пада на гумите като в памук. Ако видиш колата няма да повярваш, че сме оцелели". Той смята, че това е намеса на Бог.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра