Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 15 Магазин Деликатесен

Apple Watch е вече факт. На пазара от догодина

null

All About Life преди 9 години

Екипът на Apple най-после представи дългоочаквания Apple Watch, който се очаква да бъде свързващото звено на компанията с модния свят.

Технологичните гиганти убедено заявяват, че това е най-точният часовник създаван някога, а привлекателният му дизайн, едва ли би оставил някого безразличен.



Функциите на поредното "дете" на Apple са доста повече от това да показва часа, където пожелаем, независимо от местоположението ни, дори доста повече - усвоява идеално до една способностите на IPhone. Следователно, тук възниква въпросът ни - има ли нещо, с което часовникът да бие бестселъра на компанията? Всъщност, оказа се, че има подобно нещо, и то е даже повече от сладурско. Всеки собственик на новия часовник ще може да избере един, или пък няколко приятели от контакт листа си и да му/им изпрати пулсиращо послание, с което да покаже, че си мисли за него/тях. Освен това, часовникът може да послужи и като телефон - ако желаете, може да отговаряте на обажданията си през него и после да ги прехвърляте чрез blue-tooth до мобилния. Тази опция доста ни допада - край на изпуснатите обаждания, заради забутан телефон в чантата.



В основата на приложението му се крият многобройни фитнес функции - измерване на пулс, кръвно налягане и всеизвестните Nike's Fuel Band и Fitbit. От Apple също така уверяват своите клиенти, че постигнатото усъвършенстване спрямо диагностицирането и фитнес напътствията няма да спират дотук. Технологичните магьосници са подбрали и още голям екип от медицински специалисти, които да им помогнат в развиването на шикозни приложения и твърдо вярват, че Apple Watch ще се утвърди като значително полезна грижа за добро здраве.




Що се отнася до дизайна - той е със запазения минималистичен и силно привлекатен дизайн, присъщ за компанията. Часовниците идват в два размера - 38 и 42мм и три различни дизайна. Началната цена е 349 долара за стоманената версия Apple Watch Sport, Apple Watch в сив или сребърен анодиран алуминий и луксозната версия Watch Edition в розово или жълто злато.

More from View Sofia

More All About Life