Следва

Zip Up

Lancel Autumn-Winter 2008

Когато говорим за чанти от най-висок клас, задължително се сещаме за красотата, лукса и елегантността, които олицетворяват...

All fashion преди 15 години

Когато говорим за чанти от най-висок клас, задължително се сещаме за красотата, лукса и елегантността, които олицетворяват френската марка за кожени аксесоари Lancel.

Преди повече от 130 години Lancel отваря врати като малка семейна фабрика за лули и аксесоари за тях, а през 70-те години семейството решава да обърне платната към кожените аксесоари. С днешна дата марката се продава в мрежа от над 1000 монобрандови и мултибрандови бутици в света.

Всеки сезон Lancel залaга на елегантната семпла линия, като не изневерява на класиката и френската традиция в производството. За последната есенно/зимна колекция Lancel се вдъхновявят от цветовете - слонова кост, червено, черно.





Чантите създават усещане за топлина и уют, изработени от красива, здрава кожа в обли форми и меки отблясъци. Съчетанието на гладка волска кожа или кожа щраус с ярки тонове оранж, виолет, синьо и мока, носи провокация съвсем по френски. Струва си да обърнем специално внимание на модела от непромокаем текстил с дръжки от тъмна лицева кожа и пухкаво деколте.

Колекцията Lancel съживява фантазиите на жената да бъде топла, изненадваща и елегантна, характеристики, които я прави единствена по рода си. Нейната игрива елегантност и нежната, премерена провокативност я правят толкова истинска, толкова френска жена.

Чантите на Lancel можете да намерите в бутик KULT Shoes, партер в ЦУМ.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.