Следва

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2014-15: Аристократизъм

Гардеробът ни харесва така... бунтарско-женствен и много statement

Гардеробът ни харесва така : смел, бунтарски, потрепващ от метални отблясъци и задължително облечен в кожа...

Shopping преди 9 години

Гардеробът ни харесва така: смел, бунтарски, потрепващ от метални отблясъци и задължително облечен в кожа. Този безмилостно върлуващ тренд, сме го усволи блестящо и го посрещаме любезно в гардеробите ни. Освен с изпитаните капси и други метални елементи, решаваме да се заиграем по-интригуващо с него. Имаме си свои хитрини за щипка загадъчност, казваме им дантелени тайни. Как иначе бихме се ползвали с имената - модни редактори, ако не знаехме начин, по който да внесем малко смут по градските улици. А именно така - с фина, но пък едра вечерно поглъщаща погледите дантела. Комбинираме я по далечен от скучноватия начин -  с грубовати боти на ток и капси безброй, по иначе елегантния ни клъч.

За още по-стабилно затвърдяване на нескромната ни визия, прилагаме неприлежно ярък и приковаващ елемент - яркосин панталон. А, аксесоарът като черешката на прясно забърканата ни торта, е колан с възможно най-изчистените линии, пряка контраатака на изобилстващите дотук материали.

Тази есен няма място за въздишки, нито за колебания и противоречия. Действаме смело, почти на ръба на безразсъдността, с вятъра в косите за компания по начин, който само необузданите по природа сърца умеят.



Купуваме всичко от totallyerectedstore.com

More Shopping