Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Димитър Бербатов е по-харесван от Григор Димитров

Димитър Бербатов е по-харесван от Григор Димитров

People of art преди 9 години

Трима спортисти и един певец са в топ 4 на най-популярните български личности в интернет. Над 2 млн. души - не само българи, а и чужденци, са феновете на Димитър Бербатов във фейсбук. Това е сборът на всички, харесали официалната му фен страница, която съществува от 2008 г.

Това прави нападателя на "Монако" най-популярната българска звезда в социалната мрежа. Данните са от класация на софтуера на социалната мрежа Fan Pages Analytics, който измерва броя на лайковете и показва кои са най-харесваните хора в интернет пространството.

Второто място от българска страна е пак за спортист - Григор Димитров. Тенисистът има над 526 000 последователи във фейсбук, а броят на феновете му в мрежата нараства с всеки изминал ден. Само вчера към виртуалните почитатели на спортиста се присъединиха още над 1370 души.

С 240 000 фенове във фейсбук Азис заема третото място в класацията. И той е сред активните в мрежата, поради което трупа нови и нови лайкове непрекъснато. Четвъртият най-харесван - Кубрат Пулев, не посещава често личния си профил, затова и се нарежда на четвърто място.

Петкратната световна шампионка по борба Станка Златева изостава във виртуалната надпредара само с малко над 28 700 фенове.

Най-популярната личност в целия свят е Майкъл Джексън. Въпреки че е покойник вече от 5 г., Краля на попа е харесван от над 78 662 823 души, забелязаха колегите от 24 часа.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра