Следва

София Фюжън Фест се качва на сцените на “Mixtape 5” през октомври

Кара Делевин материализира любовта си към бекона

Само преди дни любовта на Кара Делевин към бекона и свинското (колкото и неделикатно да звучи цялото това нещо) премина на съвсем друго ниво...

People of art преди 9 години

Само преди дни любовта на Кара Делевин към бекона и свинското (колкото и неделикатно да звучи цялото това нещо) премина на съвсем друго ниво. Моделката, която напук на схващането, че за да си сред най-добрите на модния подиум трябва да гладуваш и демонстративно се тъпче с какви ли не неща, включително й с мазно месо, направи поредната си татуировка, с която удиви всички ни.

22-годишната Делевин се довери на услугите на Bang Bang (човекът, който се грижи за тату имиджa и на Риана) и нарисува на стъпалото си думата "бекон". Всичко това беше прилежно отразено в социалните мрежи със снимка, под която се четеше надпис: „Бекон. Случи се!”.



Делевин има доста нетрадиционен избор за татуировки и за щастие до момента те не пречат на кариерата ѝ. Тя има по тялото си надпис „Направено в Англия”, лъвска глава на единия си пръст, „дишай дълбоко” с бяло мастило на бицепса си, както и инициалите “DD” на корема, които си постави и колежката ѝ Джордан Дън.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра