Следва

Hotpoint-Ariston представя нова колекция HD Line – революция в малките домакински електроуреди

Кой e щастливецът, който ще възнагради кожата си с идеална грижа от VICHY

Кой e щастливецът, който ще възнагради кожата си с идеална грижа от VICHY...

All About Life преди 9 години

Както обещахме в края на нашата анкета, посветена на това какви са козметичните ви предпочитания за сияйни и красиви лица (отговорите може да видите тук), ви зададохме един последен въпрос, чийто отговор, носи невероятни награди от великолепната френска марка VICHY.

На случаен принцип избрахме трима от вас и днес е време да обявим щастливците, които ще се радват на един от вълшебните продукти, само защото ни отговориха така:

Viliana
Пожелавам си Idéalia! Дълго търсих своя дневен крем и след като преди време кожата ми се докосна до Idéalia, денят ми вече е по-слънчев и уверен, а усещането и вида на лицето ми са невероятни! Откакто станах на 30, нуждата от пълноценна грижа и тонизиране на кожата ми, е факт. С Idéalia чувствам лицето си наистина идеално.

wMila
На 27 години съм и следвам едно правило за кожата на лицето си: залагам единствено на качествена козметика. С времето Vichy са доказали своето място сред бялата козметика в "моят несесер". За сезонът, който предстои трябва да подготвим лицата си за режим: прохладни дни и често студени, дъждовни вечери. Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration ще ми осигури напоителният комфорт, от който се нуждая след сухото лято.




dilyana.doycheva
Idéalia за околоочен контур е моят продукт. Майка съм на две малки деца и всяка сутрин имам нужда от съюзник в борбата със сенките под очите, които се появяват след борба с вещици и гушкане на момчетата.

Благодарим на всички участвали и честито на победителите!

Очакваме наградените да се свържат с нас от днес до 18 септември, за да уточним начина, по който ще получат наградите си!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.