Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 16 One More Bar

Hotpoint-Ariston представя нова колекция HD Line – революция в малките домакински електроуреди

HD Line е линия продукти от следващо поколение, адаптирани и персонализирани, за да...

All About Life преди 9 години

Hotpoint-Ariston, лидер в света на едрите домакински електроуреди, характеризиращи се с високи постижения и иновации, сега представя HD Line - нова колекция от малки домакински електроуреди, разработени, за да обогатят ежедневието на всяко домакинство.

HD Line е линия продукти от следващо поколение, адаптирани и персонализирани, за да предоставят изключително преживяване, което надминава очакванията на потребителите. HD Line е пълна гама уреди с грижа за кухнята, пода и тъканите, които се отличават се с най-нови технологии и постигат превъзходни резултати.

Благодарение на технологиите и патентите на Hotpoint-Ariston, HD Line предоставя възможност за High-definition ефект, като всяко изпълнение е толкова забележително, че прави ежедневието още по-приятно.

Hotpoint-Ariston HD Line избира функционален дизайн и синхронизирана естетика, за да съчетае цялата гама от продукти. Новата линия продукти гарантира отлични резултати за най-кратко време с минимални ресурси благодарение на най-съвременните технологии. Продуктите са ефективни и многофункционални, което позволява на всеки да изпита истинско удоволствие от приготвянето на храната по креативен начин и да се погрижи за домакинската работа без никакъв стрес и резултатите са толкова изключителни, надеждни и дълготрайни, а дизайнът толкова естетически приятен, че всеки ще се наслади не само на готвенето, но и на почистването.

Кухненските уреди са изцяло предназначени за приготвянето на храни и напитки. Малки по размер, но много ефективни, прецизни и надеждни, изградени от инокс и висококачествени материали, устройствата се вписват идеално в кухненското обзавеждане, благодарение на добре изработените детайли, които придават завършен вид на цялата гама продукти.

Независимо дали препичате филия хляб с една от осемте настройки на Дигиталния тостер, приготвяте супа с Блендера с пара или изстисквате плодове, запазвайки хранителните качества непокътнати с Бавната сокоизтисквачка, всичко е по-лесно, като разбира се вашето творчеството е основната съставка.

Hotpoint-Ariston HD Line е революция в едно ново high-definition преживяване в дома.

Масивен, стабилен и с орбитално движение, Кухненският робот Hotpoint-Ariston е съвършеният кухненски уред. Уникалността му се изразява в бъркалката, която се върти, както около собствената си ос, така и около вертикалната ос на купата, отвеждайки сместа обратно в центъра. Този планетарен принцип за миксиране упражнява продължителна и постоянна сила, която създава хомогенна и кремообразна смес от всякакви съставки.



Блендерът с пара Hotpoint-Ariston e едно малко технологично чудо, което смесва почти всичко, готви на пара без да е необходимо да използвате каквито и да било тигани. Просто нарежете зеленчуците на малки парченца и ги сложете в блендера - за нула време имате готова за консумация зеленчукова супа или перфектно разбито пюре. Блендерът е ненадминат, както за млечни шейкове, така и за бебешки храни. Няма ограничения и за студени храни, защото е бърз и идеален за всеки повод, дори и за разбиване на лед.



Уникалната Машина за пречистване на вода Hotpoint-Ariston внедрява три нови технологични постижения. Ексклузивната UV “Firewall” система пречиства водата, докато я сипвате в чашата, премахвайки всеки път
99,9999% от бактериите. Филтърът с активен въглен отстранява хлора, както и други остатъци за подобряване вкуса на водата. Освен това,специалното третиране BioCote ® предотвратява образуването на примеси в контейнера за вода и в чучура.



Микровълновите фурни HD Line от Hotpoint-Ariston отговарят на всички изисквания благодарение на системата за готвене на няколко нива, която ви позволява да приготвите перфектно всякакви ястия. Просто изберете две функции и тяхната последователност с едно единствено движение – фурната ще се погрижи за всичко останало. Микровълновата фурна ви позволява, както да загреете всяка напитка, така и да сготвите различни видове ястия до съвършенство – само изберете най-подходящата автоматична програма.



С Мултифункционалния блендер Hotpoint-Ariston, благодарение на разнообразните функции, можете да разбивате, месите, режете, кълцате и миксирате до съвършенство. Всичко, което трябва да направите, е да изберете подходящия аксесоар от неръждаема стомана, задвижван от голяма мощност от 700 W. Посредством практичната система за съхранение на приставките, уредът стои винаги наблизо, чист и удобен за употреба.



Новата Бавна сокоизстисквачка Hotpoint-Ariston ще ви изненада с количеството сок изцедено от същото количество плодове и зеленчуци: до 30% повече в сравнение с традиционните сокоизстисквачки. Тайната се крие в по-голямата прецизност при изцеждането, която използва иновативна система за пресоване без рязане за максимално запазване на витамините и хранителните качества на плодовете.



Гамата продукти за грижа за пода и тъканите е предназначена за почистване и гладене. Разработени за максимална ефективност и лекота на употреба, уредите гарантират отлични резултати, като спестяват време и усилия. Ако търсите максимален комфорт при почистването с прахосмукачка, с гаранция за изключителна всмукателна мощност от 450W, тогава HD Line Trolley Power е отговорът на вашите нужди.

Ако пък се стремите към съвършенство при гладенето с ютия с парогенератор с размерите на стандартна ютия, решението е Компактен парогенератор (Compact Generator).

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.