Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 17 Sabai

Дизайн за вдъхновение: Новaта есенна визия на лондонския магазин Tom Dixon

Лондонският магазин Tom Dixon вече е готов да приема гости в обновения си дом, чийто дизайн е изграден на иновации представени в концептуален интериорен стил на къщите от 70-те...

All About Life преди 9 години

Лондонският магазин Tom Dixon вече е готов да приема гости в обновения си дом, чийто дизайн е изграден на база иновации представени в концептуален интериорен стил на къщите от 70-те.

След поредицата от ремонти, направени от откриването му през 2002 година до днес, магазинът, намиращ се в Wharf Building, окръг Кенсингтън е напълно обновен за новия есенен сезон. Вдъхновен от стила на лондонския брутализъм през 70-те години на миналия век, пространството е разделено на няколко стаи: столова, офис, лаборатория, клуб и така наречения магазин за подаръци. Всяка стая представя последните новости от британския дизайнер, включващи серията никелиран алуминий "Gem" за домашен интериор, мебелната линия "Club" и колекция от осветителни тела. 



От цветни опаковачни кутии до странно оформени столове и маси - всеки елемент представлява изключително смел и съвършен в детайли дизайн, който може да съживи всеки обикновен интериор.

More All About Life