Следва

Днес избрахме: Новия аромат WOMAN от Кристина Агилера

KÉRASTASE отбелязва своята 50-та годишнина с нова революция в грижата за коса

Историята на KÉRASTASE започва през 1964 година и от тогава е белязана с поредица от революционни концепции и продукти в областта на професионалната грижа за косата...

Hair преди 9 години

Керастаз България отбеляза 50-ия рожден ден на марката с пищен спектакъл в София. Водещ на събитието бе Владимир Карамазов, а историята на Керастаз от последните 5 десетилетия разказа актрисата Бойка Велкова. На сцената на Керастаз се състоя и премиерата на новата революционна стъпка в развитието на луксозната грижа за косата - линията Дисциплин. Кулминацията на събитието бе шоуто на топ фризьорите на марката Милена Стоянова, Силвана Петрова и примата на българската фризьорска сцена – Вени Игнатова, които демонстрираха движението и блясъка на косата, постигнати с Дисциплин.



Историята на KÉRASTASE започва през 1964 година и от тогава е белязана с поредица от революционни концепции и продукти в областта на професионалната грижа за косата. За 50-те години на своето развитие KÉRASTASE изважда грижата за косата от аптеките, утвърждава експертната роля на фризьора и превръща грижата в луксозно изживяване за всички сетива.

Това, което държи марката на върха в областта на луксозната експертна грижа за косата е, че никога не спира в търсене на нови предизвикателства. Така за своя 50-годишен юбилей KÉRASTASE представя следващата революция. Предизвикателството днес е дисциплина за косата, която осигурява едновременно контрол и лекота, лесно оформяне и дълготраен резултат.

ЕЖЕДНЕВНА ДИСЦИПЛИНА
Благодарение на активния комплекс МОРФО-КЕРАТИН™, DISCIPLINE действа едновременно на две нива: възстановява вътрешността и изглажда повърхността на косъма, като резултатът е мигновено подобряване на вида на косата още след първото използване. Тя е защитена от влагата, а ефектът продължава до 72 часа.

ПРОТОКОЛ DISCIPLINE В САЛОНА
Или 45 минутен балет в три стъпки: Измиване – грижа – текстуриране. Първата дълготрайна интензивна грижа за непокорна коса, без модифициране на структурата на косата и без никакво агресивно химическо третиране. Ефектът от Протокол DISCIPLINE се запазва дори и след 5 измивания на косата. Протоколът включва измиване и нанасяне на два вида грижа, както и топлинно запечатване на ефекта и текстуриране с грижа-спрей без отмиване.

DISCIPLINE от KÉRASTASE направи реалност мечтата за лесно и бързо оформяне със сешоар като успешно комбинира:
• Лесна употреба
• Триумф на технологията (комбинираща комплекс МОРФО-КЕРАТИН™ и изглаждащ повърхността полимер)
• По-лесно оформяне със сешоар с по-добър резултат
• Моментално подобряване на косъма
• Изключителен блясък
И тъй като танцът е онази форма на изкуство, която въплъщава представата за съвършеното движение, KÉRASTASE избра за рекламно лице на DISCIPLINE прима балерината на Мариинския театър Диана Вишнева.

More Hair