Следва

Актрисата Христина Апостолова ще води 3D студиото на Survivor Камбоджа

Дженифър Лопес и Иги Азалия възпяха пищните форми. Да живеят големите дупета!

Дженифър Лопес и Иги Азалия са на път да разчупят всички стереотипи създадени от манекени и модели през последните 20 години и да направят големите дупета съвсем горещи именно този сезон...

People of art преди 9 години

Дженифър Лопес и Иги Азалия са на път да разчупят всички стереотипи създавани от манекени и модели през последните 20 години и да направят големите дупета съвсем горещи именно този сезон.

Или поне това се очаква да се случи, след като двете пуснат видеото на общата си песен "Booty", за чиято провокация само можем да предполагаме, след като видяхме преди дни 30 секундния му тийзър.

Ако преди години Destiny's Child само загатнаха какво ще се случи в близко бъдеще и пееха на шега или не Bootylicious, то с днешна дата пищните форми на звездите не са нещо учудващо и дори са атрактивни за целия заобикалящ ги свят.

И, разбира се, най-голяма заслуга затова има самата Джей Ло, която провокира всички със задните си части в зората на 90-те, а с днешна дата е в отбор с много горещи личности, сред които самата Бионсе, Иги Азалия, Instagram звездата Джен Селтър, Ким Кардашиян, Ники Минаж и Риана.

Да живеят големите дупета! А на нас не ни остава нищо друго, освен да чакаме излизането на целия видеоклип посветен именно на тях!

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра