Следва

В обувките на Камерън Диас, или актрисата за Pour La Victoire

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Кожа, косъм, пиршество

Руска приказка и вълшебство. Дълги гладки прави коси и алено червени устни. Само че този път не Василиса Прекрасна е прегърнала пухкавото, топло и безбожно луксозно палто, а ние...

All fashion преди 9 години

Руска приказка и вълшебство. Дълги гладки прави коси и алено червени устни. Само че този път не Василиса Прекрасна е прегърнала пухкавото, топло и безбожно луксозно палто, а ние. Далеч от всичко минималистично, boyfriend и подбрано семпло, една от водещите тенденции за тази и отминалата зима -  кожата с косъм, е олицетворение на лукса. И този сезон наистина се очертава да изглежда като излязъл от руска приказка с предстоящите да залеят улиците обемни кожени палта.

Кройките, дължините и впечатленията, които оставят подобен тип палта, са повече от разнообразни. По-приложимите в градската среда са тези на Prada, Hermes, Donna Karan, Blumarine, Balenciaga и Iris Van Herpen. Най-предпазливите предложения идват от Elie Saab и Rachel Roy, които с късата си дължина, не биха се набивали толкова много на очи. Но, става ли въпрос за желание за пищност, разкош, блясък, вечерни партита и коктейли, най-добре е да се доверим на изпитаните майстори по екстравагантност като Dolce and Gabbana, Emilio Pucci, Alexander McQueen, Prabal Gurung, Ralph Lauren и, разбира се, Givenchy.

Цветовата палитра също е богата и преливаща от пищност: луксозни тонове на червеното, изумрудено зелено и най-дълбоките нюанси на синьото. Ако, все пак ярките цветове не ви привличат толкова, дизайнерите имат предложения и от снежно бели, сиви и черни кожени палта, въпреки че тяхното разнообразие не е толкова богато като при цветните. 

Запленени от идеята за този трудно достижим, разточителен и изпращащ болезнени конвулсии от желание в стомаха ни лукс, решаваме че наистина е крайно време за експерименти и силно желаем да ги видим приложени и по нашите Софийски улици.

Rachel Roy



Mathew Williamson



Donna Karan

Elie Saab

Hermes

Dolce&Gabbana

Emilio Pucci

Marni

Blumarine

Balenciaga

Prabal Gurung

Ralph Lauren

Marchesa

Alexander McQueen

Lanvin

No.21

Michael Kors

Miu Miu

Iris van Herpen

Fendi

Guy Laroche

Givenchy



ВИЖ ОЩЕ >>

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2014-15: Аристократизъм

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2014-15: Заплетена история

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Art Nouveau

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Грамадни пуловери

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Принтове

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Блясък, обшит с камъни

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Рокли изкусителки

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Челси момиче

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15
 

More from View Sofia

More All fashion