В обувките на Камерън Диас, или актрисата за Pour La Victoire

Актриси претворяват модните си копнежи в колекции обувки – традиция стара и с почти 100% гаранция за успех в индустрията. Към всички имена, за които можем да се сетим, сега добавяме и Камерън Диас...

Актриси претворяват модните си копнежи в колекции обувки – традиция стара и с почти 100% гаранция за успех в индустрията. Към всички имена, за които можем да се сетим, сега добавяме и Камерън Диас.Съвместно с бранда Pour La Victoire, дългокраката русокоска пуска линия обувки за есента. През 2013-та Камерън приема поста артистичен директор на марката, но това е първата й колекция. “В момента, когато заех поста и тепърва започвах сътрудничеството си с Pour La Victoire, на мода бяха обувките със средно висок ток, но това не бяха моделите, които аз самата носех имайки предвид, че съм достатъчно висока”, коментира Камерън.

“Струва ми се, че обувките преди всичко трябва да са удобни. Именно функционалност търсим в последната си колекция.” Актрисата признава, че за разходки в Ню Йорк предпочита балеринки, които обаче няма в линията й за Pour La Victoire. За това пък може да си изберете няколко чифта боти или обувки с ток на цена до около 500 долара.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia