Следва

Лондонската седмица на модата започва! Фешънисти, дръжте се!

NYFW: Седмица на модата в Ню Йорк пролет-лято 2015 - най-интересното в ден 6 и 7

С малко носталгия, но и голямо вълнение, ви представяме третата последна част от най-добрите ревюта през изминалата седмица на модата в Ню Йорк...

All fashion преди 9 години

С малко носталгия, но и голямо вълнение, ви представяме третата последна част от най-добрите ревюта през изминалата седмица на модата в Ню Йорк. Както добре си знаем - черешката, като най-сладка, се поставя последна на тортата. Дори и в нашия моден случай, това важи с пълна сила. Последните два дена от седмицата бяха и най-силните, най-наситените с емоции, любими модни и холивудски лица, светкавици безброй и витаещ във въздуха бляскав прашец.

Надяваме се и вие да сте прихванали от вълнението, което ни е обзело. Докато клепачите ни жадно премигват пред желаните дизайнерски одежди, решихме да споделим с вас нашите фаворити от последните ревюта - те отново се противопоставят едно на друго не само по стил, но и по цветова гама. Така де, контрастът е най-верният ни приятел за умопомрачителна визия. Единият ни избор е Proenza Schouler, какво можем да кажем - Lazaro Hernandez и Jack McCollough са ни повече от любими, не само заради извънземния талант, който протежават, а и заради обезоръжаващия им чар. Съдете ни, ако можете да им устоите!

Вторият ни избраник, ако не сте се досетили до сега, е Ralph Lauren и никой друг.

Критериите по които си ги подбрахме са: степента им на носимост, цветовата гама, материите и това до каква степен точно, карат колената ни да омекват при вида им.

При Proenza Schouler ни впечатли изчистеният, но достатъчно впечатляващ шик, новите ни любимци - ресните и тънките като хартия кожени панталони. Модното дуо дизайнери удържа и не изневери на обичайните си особености като цветове - мръсно бяло, черно, тъмнозелено и керемидено; отличителното наслагване на различни текстури - кожа, метал, плътно плетена дантела и нежно лееща се коприна. Въпреки първоначалното есенно впечатление, което остави у нас колекцията, заключихме, че влиянието на тъмните цветове не може да пребори вече любимите oversized спортни якета от перфорирана кожа и обилно поръсения питонов лукс.

Вторият ни избраник, винаги на върха - Ralph Lauren, като че ли изненада целия свят с преобладаващо спортната си колекция. Свикнали с присъщия му тежък Холивудски блясък, очаквахме очакваното. Но, уви, останахме приятно "поразени" от резултата. Колекцията, красива като сияние, се поразходи от Африка до Индия с грациозна походка, попивайки най-доброто от двете места. Тежките копринени платове, цветовете, като че ли събрани от огърлицата на някоя Индийска принцеса и камъните, сякаш директно взети от водния дворец в Джайпур, ни потопиха в истинска цветно-копринена приказка. В една от наистина лесно носимите колекции на Lauren, се отличаваха бридж панталони в цвят каки, рокли ризи, познатите ни парка якета и тежки, тежки бижута.

Proenza Schouler

 

Ralph Lauren

Накратко казано, всичките изнесени ревюта през последните 2 дена в Ню Йорк бяха на високо ниво и ние ви предоставяме нашата селекция от топ визии на Calvin Klein Collection, Anna Sui, Marc Jacobs, Delpozo, J Mendel, Michael Kors и Hugo Boss.

Calvin Klein

J Mendel

Michael Kors

Anna Sui

Hugo Boss 

Delpozo

Marc Jacobs

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.