Следва

Лондонската седмица на модата започва! Фешънисти, дръжте се!

NYFW: Седмица на модата в Ню Йорк пролет-лято 2015 - най-интересното в ден 6 и 7

С малко носталгия, но и голямо вълнение, ви представяме третата последна част от най-добрите ревюта през изминалата седмица на модата в Ню Йорк...

All fashion преди 9 години

С малко носталгия, но и голямо вълнение, ви представяме третата последна част от най-добрите ревюта през изминалата седмица на модата в Ню Йорк. Както добре си знаем - черешката, като най-сладка, се поставя последна на тортата. Дори и в нашия моден случай, това важи с пълна сила. Последните два дена от седмицата бяха и най-силните, най-наситените с емоции, любими модни и холивудски лица, светкавици безброй и витаещ във въздуха бляскав прашец.

Надяваме се и вие да сте прихванали от вълнението, което ни е обзело. Докато клепачите ни жадно премигват пред желаните дизайнерски одежди, решихме да споделим с вас нашите фаворити от последните ревюта - те отново се противопоставят едно на друго не само по стил, но и по цветова гама. Така де, контрастът е най-верният ни приятел за умопомрачителна визия. Единият ни избор е Proenza Schouler, какво можем да кажем - Lazaro Hernandez и Jack McCollough са ни повече от любими, не само заради извънземния талант, който протежават, а и заради обезоръжаващия им чар. Съдете ни, ако можете да им устоите!

Вторият ни избраник, ако не сте се досетили до сега, е Ralph Lauren и никой друг.

Критериите по които си ги подбрахме са: степента им на носимост, цветовата гама, материите и това до каква степен точно, карат колената ни да омекват при вида им.

При Proenza Schouler ни впечатли изчистеният, но достатъчно впечатляващ шик, новите ни любимци - ресните и тънките като хартия кожени панталони. Модното дуо дизайнери удържа и не изневери на обичайните си особености като цветове - мръсно бяло, черно, тъмнозелено и керемидено; отличителното наслагване на различни текстури - кожа, метал, плътно плетена дантела и нежно лееща се коприна. Въпреки първоначалното есенно впечатление, което остави у нас колекцията, заключихме, че влиянието на тъмните цветове не може да пребори вече любимите oversized спортни якета от перфорирана кожа и обилно поръсения питонов лукс.

Вторият ни избраник, винаги на върха - Ralph Lauren, като че ли изненада целия свят с преобладаващо спортната си колекция. Свикнали с присъщия му тежък Холивудски блясък, очаквахме очакваното. Но, уви, останахме приятно "поразени" от резултата. Колекцията, красива като сияние, се поразходи от Африка до Индия с грациозна походка, попивайки най-доброто от двете места. Тежките копринени платове, цветовете, като че ли събрани от огърлицата на някоя Индийска принцеса и камъните, сякаш директно взети от водния дворец в Джайпур, ни потопиха в истинска цветно-копринена приказка. В една от наистина лесно носимите колекции на Lauren, се отличаваха бридж панталони в цвят каки, рокли ризи, познатите ни парка якета и тежки, тежки бижута.

Proenza Schouler

 

Ralph Lauren

Накратко казано, всичките изнесени ревюта през последните 2 дена в Ню Йорк бяха на високо ниво и ние ви предоставяме нашата селекция от топ визии на Calvin Klein Collection, Anna Sui, Marc Jacobs, Delpozo, J Mendel, Michael Kors и Hugo Boss.

Calvin Klein

J Mendel

Michael Kors

Anna Sui

Hugo Boss 

Delpozo

Marc Jacobs

More from View Sofia

More All fashion