Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Лондонската седмица на модата започва! Фешънисти, дръжте се!

Както сме ви обещали, ще отразяваме за вас всичко най-интересно от модния форум, но за всички тези от вас, най-нетърпеливите, прилагаме линк към сайта, на който ще можете да следите ревютата на живо в Лондонско време...

All fashion преди 9 години

Фешънисти, дръжте се! Лондонската седмица на модата започна днес.
Трескавата подготовка обхванала цял South Kensington, и по-специално Националният исторически музей, е на път да остане за дълго запечатана в главите ни. С начален старт тази сутрин, 12 септември, и финална дата 16 септември, очакваме с пърхащ трепет колекциите на най-изявените британски и не само дизайнери.

Основана от British Fashion Council през 1993 г. и този сезон спонсорирана от гиганта Top Shop, Лондонската седмица на модата ще ни зарадва с познати имена като: J.W Anderson, Mary Katrantzou, Pringle of Scotland, Antonio Berardi, Tom Ford, Burberry Prorsum и още много други.

Както сме ви обещали, ще отразяваме за вас всичко най-интересно от модния форум, но за всички тези от вас, най-нетърпеливите, прилагаме линк към сайта, на който ще можете да следите ревютата на живо в Лондонско време.

ГЛЕДАЙ ТУК!

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.