Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Лондонската седмица на модата започва! Фешънисти, дръжте се!

Както сме ви обещали, ще отразяваме за вас всичко най-интересно от модния форум, но за всички тези от вас, най-нетърпеливите, прилагаме линк към сайта, на който ще можете да следите ревютата на живо в Лондонско време...

All fashion преди 9 години

Фешънисти, дръжте се! Лондонската седмица на модата започна днес.
Трескавата подготовка обхванала цял South Kensington, и по-специално Националният исторически музей, е на път да остане за дълго запечатана в главите ни. С начален старт тази сутрин, 12 септември, и финална дата 16 септември, очакваме с пърхащ трепет колекциите на най-изявените британски и не само дизайнери.

Основана от British Fashion Council през 1993 г. и този сезон спонсорирана от гиганта Top Shop, Лондонската седмица на модата ще ни зарадва с познати имена като: J.W Anderson, Mary Katrantzou, Pringle of Scotland, Antonio Berardi, Tom Ford, Burberry Prorsum и още много други.

Както сме ви обещали, ще отразяваме за вас всичко най-интересно от модния форум, но за всички тези от вас, най-нетърпеливите, прилагаме линк към сайта, на който ще можете да следите ревютата на живо в Лондонско време.

ГЛЕДАЙ ТУК!

More from View Sofia

More All fashion